puha - det er hårdt
Afrika - mit eventyr

På opfordring – flere Afrikahistorier…

På opfordring – flere Afrikahistorier…i dag lidt mere om den allerførste tid jeg boede dernede. Inden jeg overhovedet fik mit indbo leveret og ud pakket skete der ting og sager, som gjorde at de planer, som førte mig derned, blev ændret en del, hvilket i sidste ende betød, at jeg ikke skulle blive dernede den planlagte tid ud. Jeg har jo tidligere skrevet en lille føljeton på ca. 10 afsnit om min tid i Botswana, men på utallige opfordringer vil jeg nu gå lidt mere i detaljer og skrive lidt mere om, hvordan jeg egentlig havde det og hvad jeg oplevede dernede.

Hele projektet strakte sig over 4 år fra 2009-2013 og startede med at jeg sammen med min daværende partner rejste til Zimbabwe og Botswana for at kigge på forretningsmuligheder. Efter mange overvejelser faldt valget på at vi skulle gå ind i byggebranchen, da markedet var for opadgående i Botswana, som var og er et land i en rivende udvikling.

Hele planlægningsfasen varede cirka et halvt år og det lyder måske af meget, men hvis jeg nu fortæller at der f.eks. var to labrador hunde, som skulle cleares til flyveturen. Sådan en proces tager tid men mere om det i et andet indlæg. Så skulle der bestilles container til indboet og det skulle besluttes hvad og hvor eget indbo, der skulle med på rejsen. Det var også nødvendigt at købe ind, for noget kan man slet ikke købe i Botswana, så vi havde lager med af mange ting, som f.eks. stearinlys, boligtekstiler og håndklæder, bare lige for at nævne noget:-)

Jeg ankom jo flere uger før flyttelæsset så det var noget med at leve i en kuffert og bare vaske og vaske indtil forsyningerne nåede frem. Åh, hvor var det en lækker dag, da containeren blev åbnet og jeg kunne indrette mit fremtidig hjem, ligesom jeg havde tænkt det hjemmefra. Jeg nød det den første tid, hvor alt var nyt og spændende og mit arbejde bare fløj der ud af med nye tiltag hver dag, samtidig ned at jeg skulle holde hånd i hanke med mine tjenestefolk og de andre ansatte firmaerne:-)

Jo, den første tid var rigtig god og spændende!

På opfordring - flere Afrikahistorier...
C O N T A I N E R K L A R T I L A F L Æ S N I N G
På opfordring - flere Afrikahistorier...
H E R S L Æ B E S

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.