Rejser

Tre på tur – klar til afgang om lidt igen

Tre på tur - klar til afgang om lidt igen
c a s a j u l l

Tre på tur – klar til afgang om lidt igen! Så nærmer vi og dagen, hvor vi atter stikker sydover for at nyde og arbejde i skøn forening på vores allerdejligste sted på Bjerget, El Gigante, oppe bag Algarrobo Costa…Vi smutter om 8 dage helt præcist og denne gang er det også Tre På Tur, for Skibshunden Bobo skal da med og denne gang flyver vi både derned og hjem – ikke noget med at køre bil, nej;-)

Vi skal nyde udsigten hver dag og forhåbentligt sejle med vores nye fine Santa Lucia og have gæster et par gange og så er jeg spændt på om mit krydderurtebed har overlevet den alt for varme sommer dernede:-)

Vi glæder os allerede helt vildt og især fordi vores ferie i Italien K U N var en uge og vi slet ikke har fået tilnærmelsesvis sol nok det sidste stykke tid…og ja, vi ved godt at vi er mega priviligerede og vi påskønner det H V E R dag og minder os selv om, hvor godt vi har det:-)

Tre på tur - klar til afgang om lidt igen
v o r e s s t e d
Tre på tur - klar til afgang om lidt igen
m o n d e t l e v e r ?
Tre på tur - klar til afgang om lidt igen
d e t o h e r – L O V E
Tre på tur - klar til afgang om lidt igen
s a n t a l u c i a

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.