Livsstil

Tak for Skagen og en skøn weekend

Tak for Skagen og en skøn weekend
s a n d o r m e n

Tak for Skagen og en skøn weekend og tusinde, tusinde tak til min mor og far for deres gæstfrihed! De rummer altid os allesammen en eller to ad gangen eller hele bundtet, hvis det skal være – total respekt!!

Vi kørte fredag formiddag og krydsede lige frokostbord med Mellembarnet og hendes kæreste, som havde været der et par dage, da vi ankom. Det var smadderhyggeligt lige at få sludret med hinanden om Skagens-ting inden de kørte tilbage i det midtjyske igen:-)

Aftenen blev tilbragt på Kokkenes, som nok lige p.t. (næst efter Ruth’s Hotel) er det bedste spisested i Skagen. Vi har researchet en del på det og synes ærligt, at standarden er dalende over hele restaurationsfronten deroppe…bum, bum, super ærgerligt, at alt bliver så kommercielt, at der ikke længere der plads til at servere vel tillavet mad, til trods for at priserne ellers er høje nok. Nå, men Kokkenes serverer i hvert tilfælde noget rigtigt flot og velsmagende mad (kun er omgivelserne lidt skrabede, hvis jeg S K A L finde fejl ved stedet;-)) Vi havde en skøn aften og hyggede gevaldigt indtil det var tidligt sengetid, så vi kunne få noget ud af lørdagen….og det fik vi, skal jeg lige love for!

Lørdag morgen cyklede jeg efter morgenbrød og kæft, altså, hvor jeg elsker Skagen om morgenen når solen stråler ned og alt er idyl!

Formiddagen (indtil frokost) stod på shopping-tur med min allerdejligste kæreste, som atter engang forkælede mig ud over alle grænser med ny pels og de lækreste ruskindsbukser (2 par!!) og meget, meget mere af samme skuffe – der ligger nemlig en Benedikt Utzon i skagen – just in case I kommer på de kanter og ikke allerede vidste det;-) Efter den totale shoppe-amok-tur rundt i hele byen, var der heldigvis også tid til den obligatoriske drink på Jakobs inden en udsøgt frokost hos mine forældre, med alt godt fra havet, s’føli! 

Eftermiddagen bød på gåtur på 11 km samt en køretur med Sandormen helt ud på spidsen af Danmark, der hvor de to have mødes – Rene var ikke sikker på om han havde kørt med Sandormen nogensinde i sit liv, så det måtte jo prøves – smadderhyggeligt.

Aftenen var hygge med lækkert mad og skakspil og hyggesludder inden Rene og jeg smuttede en lille tur på Viseværtshuset, det vil sige, at vi regnede med at det ville blive en lille tur, men vi løber selvfølgelig ind i Advokaten og når vi mødes med ham så tager det sgu altid en skæv drejning så klokken blev 04.00 inden vi fandt tilbage til huset og kunne besvime i dynerne:-)

Det var alt i alt en overordentlig, pragtfuld weekend, hvor vi fik hygget max med mine forældre og nåede en hel masse mere – den var kun alt for kort, så jeg håber sørme at vi kan nå derop igen inden vinteren banker på…..

Tak for Skagen og en skøn weekend
b o b o e r s å d y g t i g
Tak for Skagen og en skøn weekend
p å v e j m o d t o p p e n
Tak for Skagen og en skøn weekend
m o r g e n i s k a g e n
Tak for Skagen og en skøn weekend
s k a g e n s i d y l
Tak for Skagen og en skøn weekend
e l s k e r d e g u l e h u s e
Tak for Skagen og en skøn weekend
d a g e n s f i s k – k o k k e n e s
Tak for Skagen og en skøn weekend
f r i k v a r t e r
Tak for Skagen og en skøn weekend
k a f f e m e d u d s i g t
Tak for Skagen og en skøn weekend
t o h a v e m ø d e s
Tak for Skagen og en skøn weekend
s a n d o r m e n

 

Tak for Skagen og en skøn weekend
h v o r o l d e m o r b o e d e

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.