Rejser

Algarrobo Pueblo og Costa…to sider af samme by!

 

IMG_2576

Algarrobo Pueblo og Costa…to sider af samme by!

Det smukke, smukke sted i Spanien hvor vi har været et par uger her i sommer, ligger helt tæt på kysten, faktisk kun 1,5 kilometer fra stranden og med den mest vidunderlige udsigt over både bjerge og hav. Når vi ville have lidt afveksling på vores gåture, tog vi en rask bjergvandring oppe fra huset og ned i Puebloen – en tur på små 4 kilometer ad snørklede veje og med en hældning, som kan gøre selv den  mest garvede vandringsmand eller Tour de France-rytter forpustet!

Byen hedder Algarrobo Pueblo og ligger oppe på bjerget – og så er der også en Algarrobo Costa kun et par kilometer derfra, selvfølgelig ude ved kysten. Vi frekventerede begge steder adskillige gange under vores ophold dernede.

Som du nok kan se på billedet ovenover, så går der bare stejlt nedad, når man når frem til selve Puebloen og det fortsætter bare med at gå nedad og nedad, faktisk indtil man rammer kysten, hvis man fortsætter langt nok, hvilket vi ikke gjorde. Vi holdt pit-stop midt i byen og fik en kold drik inden vi begyndte opstigningen hjem til huset igen…

IMG_2577

IMG_2583

IMG_2589

Undervejs til den lille cafe, hvor vi holdt pause, viste vores guide (Kaptajnen:-)) os lidt af den  charmerende lille by og vi var rundt i alle de kringlede små gange, som udgør vejsystemet i byen – læg mærke til at den lille sti hedder Solvej (C/ Sol) til trods for at solen overhovedet ikke kunne komme derned;-)

Op og ned gik det, mens vi svedte for vildt og pludselig stod vi udenfor den lokale kirke med tilhørende kirkegård. Helt fantastisk at se hvordan de “begraver” de døde under de spanske himmelstrøg!

IMG_2590

IMG_2599

IMG_2604

Det var en dejlig bjergvandring, som skal gentages næste gang vi er dernede – helt bestemt!

Ja, så er der jo Algarrobo Costa – kystbyen – som vi også besøgte, faktisk hver dag, fordi det er der supermarkedet ligger – og der strandpromenaden begynder og strandpromenaden fik vi gået masser af kilometer på, men det vender jeg tibage til i et andet indlæg, for nu må jeg videre med dagens pligter.

Ha’ en forrygende mandag!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

6 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.