Livsstil

Sko, sko, sko – jeg elsker sko!!!

 

 

Jeg elsker sko, og sandaler og støvler og alt andet fodtøj:-)

Jeg får aldrig nok fodtøj og elsker at skifte hver dag og ofte flere gange om dagen efter påklædning og farve, humør og vejrlig…..

Har lige fundet nogle flotte eksemplarer, som jeg ikke har set før og du får lige lov at kigge med:

1cae4ddec0f0c3d64bcc9f29252f7d9c

afc53afa62d8b125a2bbc6f4a58ee0d1

11def72090c595e4a5cd327a1eb9670e

 

Jeg kunne faktisk godt bruge hvert et par af de som jeg her viser dig – det er slet ikke for mange for mig;-)

Lige i øjeblikket er jeg megt glad for sko og sandaler med plateau såler og har netop erhvervet mig et par lækre blå, maritime par og er netop nu på vej ned til min skønne veninde, som holder lidt aftenåbent i dag….

Hun har et par überlækre plateausandaler i hvidt og sølv – se dem lige her!

Det eneste jeg så mangler er det gode, sommerlige danske vejr – hvor pokker bliver det dog af? Heldigvis har vi haft nogle skønne ture til søs allerede, men flere ønskes og det NU!

Har du fået købt sandalerne og sko og sukker ligesom jeg efter SOMMER i Danmark???

See you later – nu smutter jeg ned til min ynglingsbutik:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.