Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 16.

En Skibshunds dagbog - 16.
E R J E G L Æ K K E R?

En Skibshunds dagbog – 16.

Nå, så kom min mor vist til at gøre nogen forskrækkede i sidste uge, fordi hun skrev at jeg var under kniven! Men det var jeg også – jeg har nemlig fået trukket tænder ud! Mine bittesmå babytænder ville nemlig ikke falde ud af sig selv allesammen, og så måtte jeg til tand(dyr)-læge, men jeg opdagede overhovedet ikke noget, for jeg sov hele tiden. ØV, altså, fordi jeg er så nysgerrig og kunne da godt have drillet dyrlægen lidt, hvis jeg ikke var faldet i søvn fra det hele…….

Der er gået fint og jeg blev kun syet med et sting, som slet ikke generer mig og det var også kun den første dag at jeg gik underligt – nu er jeg helt okay igen, lige på nær at jeg ikke er så glad for at bide i ting hele tiden, for det er lidt ømt i min mund;-)

To dage før jeg fik rykket tænder ud var jeg ude og besøge Helle og Dixie (hende som jeg er helt sikker på der er min rigtige mor). Jeg E L S K E R at besøge dem ude i Skejby, for vi leger og pjatter og hver gang ender det med at de snyder mig, så jeg kommer hjem uden lang pels[sce emoji=”surprised”/] Min mor og far siger, at jeg ligner en hår bolle inden jeg bliver klippet, men det kan jeg nu ikke forstå og det er også dejligt varmt at have langt hår, men måske må jeg få længere hår når jeg bliver rigtig stor?!

Nu er jeg træt og tror lige at jeg plager min mor til at gå med ovenpå, så jeg kan putte mig i dynerne – godnat!![sce emoji=”sleepy”/]

En Skibshunds dagbog - 16.
H Å R B O L L E N
En Skibshunds dagbog - 16.
M I N H E L L E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.