Sandgaarden og haven

Bålfest og havehygge

gang i snobrød m.m.

Bålfest og havehygge var her forleden aften, som afslutning på vores ret lange haveprojekt.

Jeg elsker at have gæster

Vi skulle jo have indviet den bålplads og derfor var alle børn og barnlige sjæle indbudt til havehygge og snobrødsbagning med det hele…

Jeg er jo temmelig glad for at have gæster og især vores familier er på min hitliste, når det hander om sommerfester. Det er fordi jeg elsker den hygge og afslappethed, der er i at børnene leger på græsplænen. De kan løbe barbenede omkring og de voksne kan sidde under en parasol og nippe til rosé.

Det er for mig indbegrebet af dansk sommer og jeg elsker det simpelthen.

Bålfesten

Så der var inviteret til klokken 17 og selvom der var over 30 grader, så blev bålet tændt lige efter, for at vi kunne få nogle gode gløder til snobrøds bagningen.

Jeg havde i forvejen lagt dej til snobrød med tilhørende pølser. Der var vaffeldej, pandekagedej og skumfiduser. Som altid går vi ikke ned på udstyr, for der var nemlig indkøbt alt muligt til bålhygge, som I kan se på et af billederne herunder…

Vi havde gang i grillen til andre pølser og kylling, for lidt ‘rigtigt’ mad skulle der jo også til. Vi fik salat og brød til og rigelige mængder af vino og vand og alle blev vist mætte.

Efter festen

Jeg tænker ikke, at der manglede noget og de sidste gæster gik hjem ved 23-tiden. Det var en allerdejligste aften, som jeg stornød. Da alle var kørt, åbnede vi en flaske Rosé og smed noget mere brænde på bålet og så sad vi bare og nød vores sted og alt det nye og fik vendt det hele i den sorte nat.

Det er eddermame livskvalitet og det er lige os – skål!!

første bål
dejlige sommerbørn
vejret var sgu godt
afslappet stemning
alt i bål udstyr
leonora måtte have plads i skyggen
ikke en vind rørte sig
to kusiner
alle er mætte…
mine!
tak for en dejlig dag!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.