2012 cheetah og mig
Afrika - mit eventyr

Throwback torsdag til dengang i Afrika

I dag er det Throwback torsdag til dengang i Afrika, hvor jeg præcist i disse dage for 9 år siden, startede MormorMedStiletter.dk. Det vil jo så sige, at bloggen har fødselsdag omkring nu.

Throwback til dengang alle indlæggene blev slettet

Næsten alle mine indlæg fra de første år, fra 2012 og indtil 2015, er væk, slettet (ikke af mig) eller forsvundet på anden mystisk vis. Da jeg først opdagede det noget tid efter, er de desværre ikke gemt et eller andet sted. Jeg kan heller ikke fiske dem op af affaldskurven, da den sletter sig selv efter 30 dage. Facebook er prøvet, men jeg fik først interface mellem bloggen og Facebook nogle år senere.

Det er mega ærgerligt, for det kunne have været sjovt, at gense nogle af de allerførste indlæg. Da jeg i sin tid fandt ud af, at de var væk, forsøgte jeg at genskabe noget af indholdet. Jeg udgav simpelthen nye indlæg, som handlede om cirka de samme ting, som oprindeligt. Så godt som jeg kunne huske det.

Derfor linker jeg her til det indlæg, som erstatter mit allerførste indlæg dengang i 2012. Nej, det må have været det 2. indlæg. For det aller-allerførste var et, hvor jeg introducerede mig selv og fortalte om, hvad jeg lavede i Afrika og hvorfor jeg havde startet bloggen.

Mens vi får en køkken make-over

Nå, men nu sidder jeg lige her og skriver på Throwback torsdag til dengang i Afrika, mens der bliver bakset med nyt køkken udenfor rummet. Mine tanker flyver derned, hvor jeg fik så mange fantastiske og frygtelige oplevelser, på en og samme tid. Nogle af dem kan du læse om f.eks. her eller her. Du kan også bare nuppe kategorien “Afrika – mit eventyr”, for der er de allesammen.

To gode grunde

Der var to grunde til, at jeg valgte at starte MormorMedStiletter.dk. Den ene var, at jeg savnede mine børn og resten af min fmilie og venner, helt forfærdeligt. Allerede efter et par måneder begyndte jeg at savne dem allesammen. Jeg tænkte, at hvis jeg delte mine oplevelser på bloggen, så kunne DE i det mindste ‘se’ hvad jeg lavede og så blev det lettere at bære uden dem tæt på.

Hvorfor det gik så stærkt med at komme til at savne, kan du finde ud af, hvis du læser ‘Afrika-kategorien’.

Den anden grund var, at jeg nok også simpelthen havde brug for en kanal, hvor jeg kunne komme af med alle indtrykkene, som jeg fik dernede. En dagbog, so to speak. Jeg følte, at mine oplevelser, både de gode og de mindre gode, var nogen, som sagtens kunne tåle, at blive delt med andre mens de foregik. Det var også vigtigt for mig, at mine oplevelser og erfaringer ikke blev glemt og andre kunne/kan jo bruge lidt hist og pist måske.

Refleksioner over Afrika tager årevis

Senere hen reflekterede jeg i et par indlæg, over mine oplevelser i Afrika, ja, faktisk i hele den periode fra eventyret startede og til det sluttede. Det var virkeligt nødvendigt for mig, at få det bearbejdet langsomt og i små etaper, så jeg kunne bevare min selvrespekt i hele historien. Derfor gik der også relativt mange år, inden jeg skrev mine refleksioner ned.

Ja, det var så Throwback torsdag til dengang i Afrika – et indlæg om bloggens fødselsdag, mystiske forsvindinger og svar på flere ting.

botswanas nationaldyr
botswanas nationaldyr
næsten ikke bange
næsten ikke bange
max's landsby
max’s landsby
tuelo min kontorpige
tuelo min kontorpige
mr. monkey
mr. monkey
den smukke aftenhimmel over afrika
den smukke aftenhimmel over afrika
gågaden i gaborone city
gågaden i gaborone city
riverwalk shopping center
riverwalk shopping center

Enjoy your Thursday evening!

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.