Livsstil

Laban-Ivan på Fermaten – god koncertoplevelse

Laban-Ivan på Fermaten - god koncertoplevelse
I V A N P E D E R S E N

Laban-Ivan på Fermaten – god koncertoplevelse i sidste uge, som jeg lige har lyst til at dele med de af jer , som husker bandet “Laban” med Ivan Pedersen og Lecia fra “Lecia og Lucienne“, hvis nogen husker de to sangfugle:-) Ejj, faktisk må alle gerne læse med for selvom man ikke husker “Laban”, så kender alle nok “Hvor skal vi sove i nat?” fra et diskoteksbesøg eller to, ik’? 

Det er D E N Ivan Pedersen! Han gav 50 års jubilæums koncert – 50 år som musiker! Det er eddermame mange år, men han synger stadig bragende godt og er ret morsom mellem numrene, så det var alt i alt en rigtig dejlig aften, som vi delte med gode venner efter en lille middag hos os made by MormorMedStiletter herself:-) Vi fik da både danset og sunget og været temmeligt sent ude, så dagen efter var lidt svær;-)

Laban-Ivan på Fermaten - god koncertoplevelse
S K Ø N T B A N D
Laban-Ivan på Fermaten - god koncertoplevelse
S L U T P Å E N G O D K O N C E R T

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.