Livsstil

Laban-Ivan på Fermaten – god koncertoplevelse

Laban-Ivan på Fermaten - god koncertoplevelse
I V A N P E D E R S E N

Laban-Ivan på Fermaten – god koncertoplevelse i sidste uge, som jeg lige har lyst til at dele med de af jer , som husker bandet “Laban” med Ivan Pedersen og Lecia fra “Lecia og Lucienne“, hvis nogen husker de to sangfugle:-) Ejj, faktisk må alle gerne læse med for selvom man ikke husker “Laban”, så kender alle nok “Hvor skal vi sove i nat?” fra et diskoteksbesøg eller to, ik’? 

Det er D E N Ivan Pedersen! Han gav 50 års jubilæums koncert – 50 år som musiker! Det er eddermame mange år, men han synger stadig bragende godt og er ret morsom mellem numrene, så det var alt i alt en rigtig dejlig aften, som vi delte med gode venner efter en lille middag hos os made by MormorMedStiletter herself:-) Vi fik da både danset og sunget og været temmeligt sent ude, så dagen efter var lidt svær;-)

Laban-Ivan på Fermaten - god koncertoplevelse
S K Ø N T B A N D
Laban-Ivan på Fermaten - god koncertoplevelse
S L U T P Å E N G O D K O N C E R T

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.