Livsstil

Nyt legetøj fra Børnenes Kartel

Nyt legetøj fra Børnenes Kartel

Reklame-link | Nyt legetøj fra Børnenes Kartel er netop ankommet her til Sandgaarden. Det er længe ventet af især de mindste børnebørn – OG mig!

Det gamle legetøj

Jeg har lige siden, jeg blev mormor første gang for snart 9 år siden, haft en box med Duplo og en lille babydukke, som vræler når man trykker hende på maven (pink off course) samt et par billedbøger til baby.

den ynkelige stak legetøj
den ynkelige stak legetøj

Det har jeg så spicet op her på det seneste med noget klistermærke-halløj, som åbenbart har være populært samt vendespil og billedlotteri for de mindste. MEN – jeg kan da godt mærke en stemning, når den ikke er der! Den skuffe med det der forældede legetøj trækker bare ikke rigtigt nogen til længere.

Børnenes Kartel

Så der måtte nyt til og hvor skulle jeg købe det, hvis ikke hos Børnenes Kartel, som holder til her i Herning? OG som til med har den fedeste butik plus webshop. Jeg har faktisk købt julegaver hos dem et par år nu. Forrige jul fik de to mindste piger sådan nogle virkeligt lækre dukker, som de kan have i årevis (forhåbentligt) og de er også købt hos Børnenes Kartel.

Men eftersom vi nu går sommeren i møde og vi nok med 99,9% sikkerhed skal holde ‘sommerferien’ her på Sandgaarden, så har jeg dæme fået købt ind til fri leg i haven og lidt indendørs hygge også.

Hvad har jeg så købt?

Jeg har købt en hinkebane med vandsprøjt, så hvis vi får rigtig sommer bliver det garanteret et hit. Så harjeg købt et par bolde og en af de der hoppebolde, som jeg husker fra min egen barndom.

Til indendørs leg købte jeg modellervoks og det er noget som Børnenes Kartel selv får produceret. Der er baseret på kartoffelmel og er allergi venligt, som det skal være. Så kom der også en Spiderman aktivitetsbog til lille a, som nok ikke gider pige-tingene længere. Til pigerne er der nogle sjove aktivitetsbøger med heste og Mandala mønstre og en fin æske med perler til at lave smykker af.

I kender godt Hama perlerne? Dem er jeg ret vild med. Men alle børnene har dem derhjemme, så jeg tænker ikke de gider dem, når de er hos os. Eller tager jeg mon fejl der? Anyways – jeg sprang over dem denne gang.

Hmmm, hvad mangler jeg at nævne?? Nåååh ja, vi har jo allerede kroket, fodbolde, badminton, strandtennis og petanque, så nu må der da være noget for enhver smag i vores sortiment…Så ja, nu er der nyt legetøj til alle Guldklumperne og de kan godt glæde sig!

Ihh!! Jeg glæder mig helt vildt til de kommer på besøg og vi skal lege med alle de lækre nye ting, som jeg fandt hos Børnenes Kartel.

en del af legetøjet her på sandgaarden

Knus fra Mormor Med Stiletter

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.