Livsstil

Flere forandringer på Sandgaarden

Ikke betalt indhold/Forandringer

Flere forandringer på Sandgaarden – og jeg synes at I skal se hvad vi har rodet med.

Efter soveværelset

Udover at jeg har fikset soveværelset lidt op, så har jeg også været igang udenfor.

Jeg er blevet ret pjattet med bambusmøbler i år (hvem er ikke det)? Så derfor kan det vel ikke undre ret mange, at sådan nogle nu er installeret her på stedet. Vi har jo en ret stor gårdsplads og lige henne ved køkkendøren er der den allerfineste plads til to solsenge med tilhørende små borde, lige præcis store nok til et glas et eller andet;-)

Ved vildmarkskarret

Nede i haven ved saunaen og vildmarkskarret havde vi tidligere et par sorte solsenge. Men der var meget mørkt og sort under den der kæmpe parasol. Oven i det, er vi ikke rigtig gode til at gå helt derned, når vi lige har tid eller lyst til at slænge os på drømmeren og slappe af.

Så vi fandt en anden løsnig, som vi er blevet rigtigt godt tilfredse med. To bambusstole med fodskamler og lidt nyt tekstil og skind, så er den hjemme. Nu mangler vi bare det nye vildmarkskar.

Vi har næsten bestemt os for et med en indsats i (ved godt det er snyd), men så ved vi da, at det holder tæt. Og det er nemmere at holde rent;-)

Solsengene er fra JYSK. Stolene og fodskamlerne er fra Idemøbler. Tilbehøret er fra begge steder. Så ved I det og hvis I vil have detaljer, skriver I bare!

Mere er på vej

På det nederste foto, som er fra i går, løfter jeg så lige sløret for endnu en eller faktisk flere forandringer her på Sandgaarden. Hvad det er, må I vente lidt med at finde ud af. Processen er i gang, så hæng på!!

dejligt sted at slappe af
sommer og sol
hygge
FØR – var også pænt
kæft, hvor er vi heldige
snart kommer det nye vildmarkskar
hvad sker der nu…?

5 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.