Rejser

Med gæster til Flamenco i Nerja

Med gæster til Flamenco i Nerja
F L A M E N C O

Med gæster til Flamenco i Nerja – det er indlægget i dag. Det jeg selv godt kan lidt at bruge tid på, det har jeg altid lyst til at dele med andre, så da Rene og jeg skulle finde på noget at vise vores skønne venner fra Fyn, da de var på besøg hernede, foreslog jeg straks Flamenco. Det er bare så vildt og festlig og med masser af stemning og så kan man jo ikke sidde stille – man er mindst nødt til at klappe (eller forsøge at ramme takten;-))

Sidste efterår besøgte vi El Burro Blanco, som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg og her er et link til en video derfra. Jeg E L S K E R den dans og ville ønske at jeg selv kunne danse som de kan. Det er bare så vildt og udtryksfuldt og så tror jeg at det slanker! Nå, men vores gæster hyggede sig også og vi var alle enige om, at det var en super fed aften, som vi afsluttede med en gåtur rundt i min alltime favorit by her på kysten….

K A P PE N F L Y V E R
Med gæster til Flamenco i Nerja
D E N G R Ø N N E D A N S
L Æ K K E R T Y P E N E R J A B Y N I G H T S M U K K E H A N N E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.