Sandgaarden og haven

Et hyggeligt køkken er for mig…

Et hyggeligt køkken er for mig...
dejligt meget plads

Et hyggeligt køkken er for mig…et køkken som oser af liv og sjæl og af at blive brugt. I mit køkken er der tusind ting i alle hjørner og på alle vandrette flader – og lodrette. Jeg elsker at lave stilleben med både nyttige og unyttige ting, som klæder hinanden. Her på Sandgaarden har jeg fået det perfekte køkken – for mig perfekt i hvert tilfæde:-)

Ved mit komfur har jeg f.eks. alt det som skal bruges når jeg kokkerer på øen og jeg ved godt der står meget, men jeg gør også meget ud af at holde det rent og pænt, så det ser lækkert og indbydende ud hele tiden og hver dag. Der SKAL være friske krydderurter i mit køkken for ellers kan jeg simpelthen ikke lave mad. Jeg har masser af urter i haven lige nu, men der er langt ned i køkkenhaven, så nogle af urterne er hentet ind, så det er nemmere når jeg lige står og skal bruge en kvist et eller andet.

Jeg blander gerne blomster fra haven ind i det, fordi det hygger og fordi jeg bruger lang tid i køkkenet hver dag og også fordi køkken og spisestue hænger sammen, så her må bare gerne altid være pænt og hyggeligt. På mit køkkenbord står der altid tomater, citroner, urter, blomster og så alt det andet, som du bedre selv kan se på billederne her på siden. Der er mange som vil sige at det er for meget og at det er for besværligt at gøre rent på og holde stor med og heldigvis har vi jo hver vores smag, ik? Jeg kan faktisk også godt synes at et helt clean køkken uden noget på bordene kan være super flot – men knapt så hyggeligt alligevel.

Hvordan er dit køkken, holder du også af mange ting på køkkenbordet eller foretrækker du det minimalistiske og lidt sterile look??

Et hyggeligt køkken er for mig...
her er lidt af hvert
Et hyggeligt køkken er for mig...
mest fordi det er så pænt
Et hyggeligt køkken er for mig...
liv og sjæl i mit køkken
Et hyggeligt køkken er for mig...
citrus-afdelingen
Et hyggeligt køkken er for mig...
gaver og andet hyggeligt
Et hyggeligt køkken er for mig...
friskklippet fra haven
Et hyggeligt køkken er for mig...
intet køkken uden bling-bling til mig
for hulen da, jeg er heldig

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.