Livsstil

Hvad skal der ske i det næste stykke tid?

Hvad skal der ske i det næste stykke tid?
Morgensol – love it!

Hvad skal der ske i det næste stykke tid? Joooh, der skal da ske en masse – her går der skam aldrig sovs og kartofler i den;-) Vi vågner for øjeblikket til de smukkeste morgener her i Havnen og det er da lige til at blive glad i låget af, ik’? Vi lægger planer og ændrer dem igen og lægger lidt flere planer samtidig med at vi husker at nyde nu’et og huske hvor privilegerede vi i virkeligheden er. 

Denne uge har allerede budt på heftig rengøring af hele skibet og besøg af gode venner her om bord et par dage. Så sejlede vi en lille smut til Samsø igen, for der er jo den der lækre restaurant Dokken og der havde vi lyst til at spise igen. Der er altså bare så pragtfuldt derovre og det er nu næsten blevet en slags nyt ‘Sønderborg for os:-)

På den lidt længere bane, skal der jo desværre snart ske det, at vi skal have planagt, hvad der skal ske med “Susie”, når efteråret kommer – og det kan jo blive før en vi tror…. Vi har gang i forskellige scenarier og når vi har fået besluttet os for om hun skal blive i vandet eller om hun skal på land at stå indtil næste forår, så skal jeg nok lige komme med en opdate på det punkt.

Så er der det med hvor vi skal være, når skibet er i vinterhi…? Der er også her forskellige scenarier, som f.eks. at vi gør om sidste vinter – veksler lidt mellem Malaga og Herning. Men der er jo også den mulighed, at vi bare bliver i Danmark, meeeennn den er der da vist ingen som tror på, vel;-)?

Anyway, så skal vi nok finde ud af hvordan vi lige strikker det hele sammen – en ting er dug H E L T sikkert og det er at vi nok I K K E kommer til at være hele den lange, danske vinter i Herning:-) Jeg holder på at vi nok inden længe har bestilt den første billet til dejlige, varme Spanien og jeg glæder mig faktisk allerede til at gense de skønne steder  på solkysten, som her og til at få lidt mere sol på kroppen;-)

Hvad skal der ske i det næste stykke tid?
Hvor vi bor i Spanien…
Hvad skal der ske i det næste stykke tid?
Glæder mig til at se denne ekvipage igen
Hvad skal der ske i det næste stykke tid?
– og til frokostjazz på Havnen i Algarrobo
Hvad skal der ske i det næste stykke tid?
Er du sulten???

Så er der også lige den der tur til skønne Italien, som jeg så småt er gået i gang med at planlægge, men det bliver jo allertidligst næste forår, da jeg gerne vil have det perfekte vejr til sådan en tur, så der er tid nok – men alligevel kan jeg ikke lade være med at kigge flybilletter, hoteller osv…..Kender du det?

Vi har også et par andre ting vi går og pusler med, men det er endnu for tidligt at sige højt:-) Rigtig fantastisk torsdag til jer alle sammen!

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.