Spanien

Rejse, rejse, rejse….Bum, bum, bum…hvor skal vi hen du?

Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Colosseum skal vi se!

Rejse, rejse, rejse….Bum, bum, bum…hvor skal vi hen du?

Jeg har en virkelig berejst kæreste, som elsker at opleve nye steder og lande og som med garanti ville booke en billet til Tonga øerne, hvis jeg foreslog det – og med afrejse i morgen tidlig;-) Det super heldige er at jeg også elsker at rejse og opleve nye lande og kontinenter og møde nye folkeslag og se hvordan de bor og lever, så vi er egentligt et ret godt match også på det punkt, for som i sikkert husker og kan læse om her på bloggen, eller her, eller her, så har jeg altid selv flirtet en del med rejseri ud i den store vide verden.

Vi har nogle vilde rejseplaner for de næste par år og dem skal I nok komme til at høre meget mere om, men for nu kigger jeg lige lidt på en rejse som vi skal på til Italien – ved endnu ikke hvornår præcist, men jeg tænker mig noget i omegnen af næste forår. Nå!! Det er der da længe til, tænker I nok – og ja, det har I da så meget ret i, men grunden til at jeg allerede nu roder lidt med den rejse, er den simple, at jeg allerhelst vil vise Rene mine yndlings steder i maj/juni måned, hvor der er allersmukkest dernede og fordi det bliver en laaannng rejse, som godt lige må skæres lidt skarpt for at vi kan nå så meget som muligt…

Når jeg skriver I T A L I E N, så mener jeg nærmere bestemt fra Rom og ned til Sicilien. Jeg forestiller mig at turen skal tage et par uger, så vi kan få tid til at puste lidt ud på udvalgte steder.

Hvis I vil høre min plan så er den som følger: Vi flyver ned til Rom –  bruger et par dage på at se Vatikanet m.m., så flyver/kører vi til Napoli, hvor vi skal se museerne inde i byen m.m., så kører vi videre til Sorrento halvøen for at se Pompeji, derfra til Amalfi kysten, hvor vi skal gøre holdt flere steder bl.a. i Positano – den lodrette by m.m., som er så usigeligt smuk, at det tager vejret fra en. Når vi så er på de kanter, så skal vi da selvfølgelig ud at S E J L E – hvis nogen skal, skal vi da, ik’? Derfor sejler vi til Capri og ser det fine torv, de fede butikker, de sjove biler m.m. og så har jeg en skummel plan om at vi flyver ned til Sicilien, hvor Taormina og Giardini-Naxos m.m. venter på at blive besøgt…..og så kan jeg ikke finde på mere, men mon vi overhovedet kan nå det hele på to uger???? Hvad tænker I?

For her er det så, at I kommer ind i billedet, for jeg har jo mange steder, som jeg tænker et et must at vise min kæreste, men hver gang jeg skriver – m.m. – mangler jeg faktisk input til steder eller byer, som vi også bør se, når nu vi alligevel er i nabolaget. Kan du følge mig? Så please, send mig gerne noget inspi i form af navne, billeder eller andet relevant, så jeg kan strikke en fantastisk tur sammen:-)

Retfærdigheds vis skal jeg lige sige, at jeg ikke har nogle fotos fra Italien som jeg selv har taget, men har lånt fra det store, rummelige internet, indtil vi har været dernede, M E N så skal I  også få fotos, skal I – og så vil jeg også gerne lige sige, at de billeder som jeg har lånt her til indlægget er supergode og meget lig virkeligheden og det ved jeg helt bestemt, for jeg har selv været alle stederne år tilbage!

Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Napoli City centre
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Pompeji – et must!
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Capri
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Sopping gade på Capri;-)
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Edna i baggrunden
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Glæder mig til de friske citroner…
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Taormina – svævebanen bruges året rundt
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Taormina – så smukt!
Rejse, rejse, rejse....Bum, bum, bum...hvor skal vi hen du?
Giardini-Naxos

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.