Afrika - mit eventyr

Botswana – Mødet med de vilde dyr…

Botswana - Mødet med de vilde dyr...
S E R J E G S V E D I G U D???

Mødet med de vilde dyr…Måske har du læst nogle af mine gamle indlæg, om dengang jeg boede i et af verdens varmeste lande og gik rundt og klappede de vilde dyr:-) Hvis ikke, så kan du lige klikke dig ind her og se eller gense mit allerførste indlæg fra tiden i Afrika. Jeg arbejdede bl.a. i Botswana fra 2009-2013 og heraf boede jeg i landet i knapt 2 år og fik vanvittigt mange fantastiske oplevelser (også nogle mindre fantastiske;-)) med mig hjem derfra. Forleden kiggede jeg gamle indlæg gennem og fik lyst til at genudgive nogle af dem, fordi Afrika jo som ingensinde før er det nyeste nye indenfor investment og da kontinentet i sin helhed stadig har brug for at gode mennesker, som orker at tage en tørn og hjælpe befolkningen med alle de mange udfordringer de slås med hver dag. Landet er f.eks. det 3. hårdest ramte land i verden hvad angår HIV/AIDS og jeg mødte da også en del professionelle fra andre vestlige lande, som var tilkaldt til landet for at hjælpe med programmer, som skulle forhindre yderligere udbredelse af sygdommen.

Jeg tænker på at skrive lidt mere om mine oplevelser dernede fra og dermed ligeledes noget om mit syn på den måde vi hjælper på og hvad vi måske kunne gøre bedre eller måske slet ikke skulle blande os i. Jeg skrev 10 indlæg for et par år siden og de blev ret godt modtaget, men var faktisk kun små-snaser fra mit liv dernede. Nu vil jeg gå lidt mere i dybden med mine oplevelser og de tanker jeg har gjort mig efter min hjemkomst og kommentarer modtages med stor tak, ligesom jeg også gerne vil svare på spørgsmål. Så skyd løs! Hvad vil I gerne vide mere om?

Botswana - Mødet med de vilde dyr...
A N S P Æ N D T E
Botswana - Mødet med de vilde dyr...
A B E K A T
Botswana - Mødet med de vilde dyr...
1 6 Å R O G B I L L E D S M U K

5 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.