Rejser

Gæster på vej!

Gæster på vej!
L Ø R D A G S S T E M N I N G

Gæster på vej! Nemlig og vi glæder os:-) Her bliver pudset og vasket og gjort klart til vi skal hente dem i lufthavnen inde i Malaga i aften.

Vi har også planlagt en lille smule, hvad vi skal lave sammen med vores gæster, som har været her før og derfor kender stedet allerede. Det bliver nok noget med golf og musik og lækkert mad både ude og hjemme. Jeg tænker t Bobo bliver lidt skuffet, for de har ikke Rollo med – Bobo’s nye ven, som han er ret vild med – men så må de to små ses i Danmark, når vi kommer hjem igen.

I lørdags var vi jo en smut nede i havnen og høre musik og lige tjekke, at alt er som det skal være og det var S Å sjovt, for ham der ejer El Camarote er åbenbart gammel musiker selv – i hvert tilfælde sad han bag trommerne et par numre og han var bare G O D.

Efter det festlige tromme-indslag kom en stor gruppe fint matros-udklædte piger i alle aldre forbi på vej ud at sejle med katamaranen (en turbåd) i anledning af en polterabend. Det så bare hyggeligt ud og vi fik voldsomt lyst til at sejle med……

Så er der jo også både Nerja og Frigiliana, som vi helt sikkert skal besøge sammen med vores gode venner og denne gang skal Skibshunden ære alene hjemme, for mange af restauranterne vil ikke have hunde, hvilket er okay og han tager vist heller ikke skade af at være lidt alene hjemme, den lille superhelt:-)

Gæster på vej!
C H E F E N S E L V P Å T R O M M E R
Gæster på vej!
V I L Æ N G E S…
Gæster på vej!
P O L T E R A B E N D P Å V E J U D
T H E G O L F T W I N S V E N N E R
Gæster på vej!
B A V I E R A G O L F

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.