Spanien

Hvordan går det ellers?

Hvordan går det ellers?
N Y T H E G N

Hvordan går det ellers? Jo tak – det hele går rigtigt godt både i Danmark og her i Spanien…For en lille måneds tid siden pakkede vi et pænt stort læs ting og sager hjemme i kælderen i Herning. Alt blev hentet af en fragtmand og kørt herned på Bjerget og læsset af i vores garage, hvor det har stået og ventet på os i et par uger nu (faktisk ankom det dagen efter vi tog hjem sidst). Vi har glædet os til at pakke ud, for der var både cykler, golfudstyr, ny grill og mange andre dejlige ting.

Allerede dagen efter vi var kommet blev alt pakket ud og sat på plads og grillen blev samlet. For dælen da, sådan en grill kommer jo i 100 dele og så skal man selv samle! Men atter engang viste vi hvor godt et team vi er, for på cirka en time var grillen samlet og klar til test – og den virker!! Kæft, vi er go’e;-)

Mine krydderurter er vokset til næsten dobbelt størrelse siden vi rejste for under 3 uger siden….og de smager skønt og så er det bare en fornøjelse at gå udenfor og hente ind, når man lige skal bruge lidt grønt krydder til maden, ikke? Antonio (gartnerens hjælper) har sat hegn op og der bliver plantet efeu op ad det, så vi får ligesom en slags hæk ind mod naboen. Ikke fordi vi er nabofjendske overhovedet, men lige den nabo har direkte indkig i vores køkken og der er kun 7 meter mellem husene, sååååååå….. (- jeg har da aldrig gået nøgen rundt!!??)

Nå ja, jeg havde købt 12 poser færdig melblanding til rugbrød og grovboller hjemme og dagen efter vi ankom, bagte jeg de første rugbrød og det er S Å lækkert at få friskbagt brød om morgenen:-)

Alt er så fint hernede nu og når vi ikke vasker bil eller vinduer eller terrasser eller går ture eller shopper eller, eller, eller….ja, så arbejder vi jo. Selvom vi er privilegerede med arbejdet, så er der jo noget at lave hele tiden og vi hygger os max med at besvare mails, skrive fakturaer og sælge eller købe en ejendom i ny og næ, og så har vi jo også andre sjove ting i gang både hjemme i Herning og hernede…..Stay tuned in!!

Hvordan går det ellers?
G R I L L I N T H E M A K I N G
Hvordan går det ellers?
G R Ø N T D R Y S
Hvordan går det ellers?
S O L K L A R
Hvordan går det ellers?
F R I S K B A G T
Hvordan går det ellers?
L I D T R O D E T
Hvordan går det ellers?
U D E K Ø K K E N – T J E K!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.