Livsstil

Verdens bedste arbejdsplads er min arbejdsplads!

Verdens bedste arbejdsplads er min arbejdsplads!

Jeg ved godt, at det nærmest er almindeligt at man er lidt træt af sit arbejde eller glæder sig til weekenderne og ikke mindst at man hader mandagene, MEN jeg nyder at gå på arbejde hver eneste dag, fordi vi hygger og fordi mine kolleger er så søde og vi har en uformel og afslappet omgangstone. Her er aldrig stress eller sure miner og så kan man da kun være glad i låget, ikke;-)? Ved godt, at jeg til tider kan være pisse irriterende og virke sådan lidt lalleglad, fordi jeg er så godt tilfreds med mit liv, min søde kæreste, mit job og alting, men sådan er jeg altså og det har jeg ikke spor lyst til at lave om på og lige her er det jo vigtigt at huske, at vi alle selv er ansvarlige for, om vi har det liv vi ønsker, for hvis ikke, ja, så skal der jo laves om på tingene hurtigst muligt, så tiden ikke spildes med at gå og hænge med hovedet, imens det gode liv, det rigtige iv, det liv vi drømmer os til, ja, det suser forbi med 120 km i timen, mens vi står i kanten og kigger på….

Er du også tilpas på jobbet eller drømmer du dig langt væk det meste af tiden….? Hvis du er mest til det sidste så se lige denne artikel, som faktisk lige giver lidt at reflektere over….

P.S. Roserne er et levn fra weekendens festlige aften….og dette her faldt jeg lige over forleden og det siger jo alt!

Verdens bedste arbejdsplads er min arbejdsplads!
Så sandt..

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.