Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 17.

En Skibshunds dagbog – 17. Nøjjj,, hvor er det længe siden sidst! Om jeg har kedet mig? Nej, nej – jeg har faktisk oplevet ret meget og har ikke engang været ked af det, når min mor of far er rejst fra mig – hele to gange indenfor 1 1/2 måned!!

Men jeg er altså også blevet passet virkelig godt af mine storesøstre;-)

Ind imellem at min mor og far har været på farten har de taget mig med på weekend tur til deres venner, som har en super fin Yorkie lige som mig. Han hedder Rollo og er helt voksen og lidt større en mig, men ret flink, når man lærer ham at kende:-)

Hans mor er skide sød og hedder Hanne og hun har faktisk et firma som hedder Møhring Ellipse, som gør mennesker meget pænere end de er i virkeligheden – tag lige og tjek det ud! Hun er vildt dygtig og meget professionel til sit arbejde – og så kan man booke tid hos hende over det meste af landet:-)

Nå, men ellers så har min mor og far lovet, at jeg nok skal komme med dem, næste gang de rejser ned til Bjerget igen (og det er snart), for de mener ikke at de kan blive ved med t undvære mig så langt tid ad gangen….sådan har jeg det også med dem, selvom jeg lader som om jeg hygger mig når de ikke er hjemme[sce emoji=”angel”/]

Nu ved vi bare ikke om vi skal køre  i bil eller flyve! Min mors og fars bil, som skal bo på Bjerget skal jo køres derned, så vi skal på Road-trip ned gennem Europa på et tidspunkt inden efteråret – HU-HUUUHH!! Det bliver lækkert, for så skal jeg ikke holde mig i så mange timer og være helt stille under sædet i flyveren og vi skal se mange flotte steder undervejs – bare følg med os![sce emoji=”happy”/]

S Ø D E H A N N E O G H U N D E B A S S E R N E

En Skibshunds dagbog - 17.
F L Y V E E L L E R K Ø R E?

D E N B E D S T E P L A D S

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.