Livsstil

For 2 år siden – tiden flyver!!

For 2 år siden - tiden flyver!!
Susie

For 2 år siden – tiden flyver!! Vi får jo alle sammen de der minder på Facebook, ikke? Altså, Tina dine minder for 1 år siden, for 2 år siden etc…. – you know, what I am talking about!

Jeg får dem også og forleden poppede sådan et billede her op hos mig og jeg blev helt forskrækket, for der stod at det var 2 år siden! T O år!! Jesus Christ – hvor f….. er tiden blevet af? Det er som om det var et par måneder siden, højst….at vi lå i Marselisborg Havn ombord på hende her, smukke Susie, som vi var helt pjattede med og stadig savner.

M E N, man kan jo kun være E T sted ad gangen og vi er bare sådan indrettede, at når vi var i Danmark og boede ombord på Susie, og sejlede rundt i de danske farvande, ja, så savnede vi Spanien og omvendt, så efter den suverænt dårligste sommer i 11.000 år, tog vi den benhårde beslutning at sælge hende og købe et mindre skib og parkere det i havnen i Caleta de Velez, ja, faktisk, så handler vi lidt med skibe dernede, sådan i det små, et stk. ad gangen.

Nåmen, vi sidder jo ikke på hænderne, så efter få måneder uden det smukke skib i Marselisborg, købte vi Sandgaarden og her er vi nu – og her bliver vi! Fandme så!! Og flyver i fast rutefart mellem Spanien og Danmark året rundt – pretty awesome – lovemylife:-)

Det bliver sjovt at se minder på FB om 2 år igen og imens vi venter, får I lige lidt fotos fra tiden der gik;-)

For 2 år siden - tiden flyver!!
pæn farve egentlig
For 2 år siden - tiden flyver!!
skibshunden bobo i flyvende stil
aftentur i dingyen
For 2 år siden - tiden flyver!!
susie sættes på land for vinteren
For 2 år siden - tiden flyver!!
santa lucia
For 2 år siden - tiden flyver!!
fedt fedt
For 2 år siden - tiden flyver!!
oktober 2017
For 2 år siden - tiden flyver!!
maj 2018

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.