Livsstil

Aftensejltur i dingy’en – OG en svømmetur!

Aftensejltur i dingy'en - OG en svømmetur!
M A L E R I S K

Aftensejltur i dingy’en – OG en svømmetur!

Allerførst så skal jeg bare lige sige, at jeg nu på grund af den helt elendige internetforbindelse nu blogger fra min iPad og det er altså ikke superlet, men det lader sig gøre, selvom jeg langtfra er tilfreds med resultaterne, der kommer ud af det;-)

Amen, hvad er det for en lækker sensommer vi lige har fået foræret? Hold da op, hvor er vi tilfredse med den danske (sen)sommer, lige p.t. hører man ingen klager fra os!:-)

Når vejret arter sig sådan som det gør lige nu, så er vi dem der er smuttet til Marselisborg og hoppet om bord på vores smukke skib, som ligger lige ud for restaurant Creperiet. Det er nu engang skønnere at arbejde herfra, når vi har muligheden…

I de sidste uger har det bare været vildt dejligt herude og vi har sejlet, flyttet plads og fået gang i dingyen….

Vi købte jo vores gummibåd for nogle måneder siden og har ikke sådan rigtigt fået brugt den, men med det her gode vejr har vi fået sejlet i den. Vi tager ofte en aftensejltur med Bobo og et par glas vin, ind til stranden eller rundt i havnen…..Smadderhyggeligt!

Bobo har netop forleden taget sin allerførste svømmetur både med og uden redningsvest! Jeg har været noget nervøs, når han har gået omkrig på skibet uden sin vest, men på den anden side er den også ret voldsom til den lille hund, og Rene har hele tiden sagt, at han da svømmer som en fisk;-)Det fik jeg så bekræftet, for han er en kanon svømmer og ræser ind mod stranden, så snart vi slipper ham i vandet. På sandet drøner han så rundt og ryster sig og hopper og springer og er bare S Å glad. På turen tilbage til skibet putter han i et varmt håndklæde og bliver føntørret, når vi er om bord igen. Mon han har et godt hundeliv???;-)

Aftensejltur i dingy'en - OG en svømmetur!
S Å D Y G T I G
Aftensejltur i dingy'en - OG en svømmetur!
F U L D F A R T F R E M
Aftensejltur i dingy'en - OG en svømmetur!
S Å D Y G T I G
Aftensejltur i dingy'en - OG en svømmetur!
D E T Y N D E S T E B E N, E V E R
Aftensejltur i dingy'en - OG en svømmetur!
K Æ F T, H V O R E R V I H E L D I G E
I N I V E A U M E D V A N D O V E R F L A D E N

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.