Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 7.

En Skibshunds dagbog - 7.
N Y D E R L I V E T

En Skibshunds dagbog – 7. handler om min sommer i mit første leveår, for jeg er jo kun en stor hvalp endnu. Min mor og far og mig, vi bor jo på et stor skib det meste af sommerhalvåret i Danmark og så sejler vi mange steder hen. I denne her sommer sejlede vi f.eks. til S K A G E N. Det var godt nok en laaaaang tur og jeg kunne ikke holde mig til vi var fremme, så min mor fandt på, at jeg kunne tisse ude i bruseren, på sådan et tissestykke som man bruger til helt nyfødte hvalpe, lidt pinligt, men jeg fik det bedre bagefter:-)

Da vi var i Skagen mødte jeg hele min mors familie og ved I hvad – de havde en K A N I N med på ferie!! Den hedder Stampe og tilhører prinsesse Izabell, som er min yndlings, fordi hun giver gode godbidder og mange af dem og går ture med mig i snor og aer mig så blødt.

En dag havde jeg fundet et lille stykke af det dersens tissestykke og hyggede mig med at bide det i en million små stykker, lige indtil jeg blev opdaget inde under et tæppe og alle de dejlige småstykker blev smidt ud:-(

Oppe i Skagen gik vi også lange ture på stranden og jeg legede i sandet i vandkanten og synes at det er vildt fedt og glæder mig til vi skal til Spanien snart for så skal jeg lege i sand igen, når vi går ture langs strandpromenaden.

Nåååh, ja, og så mødte jeg nok verdens største hund i Skagen, på Grenen, nøjjj, hvor var den rar og vi delte vandskål og sludrede lidt sammen inden vi skulle hjem til skibet igen og slappe af i solen. Jeg dasede og nød hver eneste dag og hyggede mig med alle vi mødte på vores ture….Dejlig sommer jeg har haft:-)

S T A M P E D Y R E T
En Skibshunds dagbog - 7.
F Æ R D I G!!!
En Skibshunds dagbog - 7.
A F S L Ø R E T
En Skibshunds dagbog - 7.
S A N D H U N D
En Skibshunds dagbog - 7.
V E R D E N S S T Ø R S T E H U N D

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.