Livsstil

MormorMedStiletter fylder 6 år – hip, hip, hurra!!!

MormorMedStiletter fylder 6 år - hip, hip, hurra!!!
mormormedstiletter 2012

MormorMedStiletter fylder 6 år – hip, hip, hurra!!!

Tænk lige engang – det er virkeligt allerede 6 år siden jeg startede MormorMedStiletter. Det var mens jeg boede i Botswana, Afrika. Det var mens jeg gik rundt allerede efter det første halve år dernede og bare ville hjem og ikke turde fortælle det til nogen, af frygt for at blive totalt til grin. Ikke at der som sådan er noget i vejen med Afrika og jeg havde sindssygt mange fine oplevelser dernede (samt nogle knapt så fine), men der var eddermame noget i vejen med ham jeg var rejst derned med. Falsk varebetegnelse…Men det var nok mig som var for nem. Lad nu det ligge;-)

MormorMedStiletter blev også født, fordi jeg lige havde opdaget FB, som mine børn havde introduceret mig for, når nu vi skulle være så langt væk fra hinanden i meget lange perioder. På FB mødte jeg andre, helt nye bloggere, som f.eks. Dorte Lytje, som dengang havde en personlig blog og SlagtenHellig ko, Liselotte Weller. Jeg blev straks fascineret af at de bare sådan kunne sidde og skrive frit fra leveren og så tilmed næsten leve af det….Det ville jeg også prøve:-)

Jeg signede op med WordPress og vupti, så havde jeg en blog – hjemmelavet og alting og jeg var f…… stolt af mig selv. Jeg har aldrig uddannet mig til noget indenfor IT, men her var tilsyneladende noget, som kunne finde ud af, sådan helt uden hjælp fra nogen. Bloggen blev mit escape i meget lang tid og i lange perioder har den ligget stille, fordi der jo i mit liv altid sker noget og fordi det nogle gange er så uventet og anderledes, at jeg knapt selv kan følge med og så må bloggen holde pause;-) Håber dog ikke at der bliver ret mange pauser i fremtiden, for jeg satser benhårdt på at gøre bloggen til mere end en hobby og så er det ikke plads til pauser, vel?

De første indlæg er væk – som i pist væk! Nogle af dem er dog reddet og genudgivet sidste år her og her f.eks…mens resten bare er væk. Ved godt det er tøset, men jeg havde bare brug for at rydde op i mit liv og eftersom bloggen jo lever for evigt, sammen med alle indlæggene var det simpelthen nødvendigt – også af hensyn til min familie♥

Billedet øverst btw -er det første billede jeg brugte på bloggen i headeren dengang i 2012 – synes stadig det er ok;-) Billederne fra Odense stammer fra dengang jeg boede på Fyn – De sidste par fotos giver vist sig selv.

Nå, men fødselsdagen  skal da fejres, skal den[sce emoji=”drink”/] gæster hjemmefra – døtrene i afrika

MormorMedStiletter fylder 6 år - hip, hip, hurra!!!
it’s alive- kæft hvor var jeg nervøs
MormorMedStiletter fylder 6 år - hip, hip, hurra!!!
odense down town
MormorMedStiletter fylder 6 år - hip, hip, hurra!!!
4 personers fly – wup-wup – 2014

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.