Spanien

Søndag på sofaen – helt nyt!

Søndag på sofaen - helt nyt!
søndag på sofaen – helt bogstaveligt

Søndag på sofaen – helt nyt! Der var nogen om tog det ret bogstaveligt, da vi søndag morgen efter morgenmaden, bestemte os for at tage en søndag på sofaen. I min optik er det noget med at TV’et kører med Presselogen, fodbold, film eller noget, mens jeg f.eks. vasker tøj, blogger og O G S Å ligger lidt på sofaen – indimellem! Jeg er bare pissedårlig til at lave ingenting en hel dag – synes lidt jeg spilder min tid, men i går var jeg lidt tvunget til at tage en slapper med jævne mellemrum, for jeg havde fået feber – gud hjælpelig ja, feber! Hvad f….. er det nu for noget uorden – jeg har ikke været syg i 100 år….

Så samtidig med at jeg plejede min ømme feberkrop, så vaskede jeg tøj, bloggede, slappede af igen og fandt på flere spændende projekter til haven hjemme på Sandgaarden. Vi er nemlig stadig på Bjerget tæt på himlen hernede i Andalusien. Vi har hygget, gået kilometerlange ture som vi plejer, været i Nerja allerede et par gange og skal nok dertil endnu engang inden vi rejser hjem.

Sejlture er det også blevet til – godt nok kun et par stykker, for vi har haft tornado hernede, så der var komplet umuligt at komme på vandet i over en uge….Men lørdag var her dejligt solskin igen og vi havde bestilt bord til musik på havnen i Caleta og ville derefter lige sejle en tur ud – M E N nej, for mens vi spiste og lyttede til musik, blæste det op igen og så måtte vi opgive – Ø V!

Nå, men jeg er på vej ned til havet nu for at spadsere en lang tur med mine to drenge, så so long!

Søndag på sofaen - helt nyt!
las tasquitas i nerja
Søndag på sofaen - helt nyt!
tornado – kæmpebølger

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.