Livsstil

Gift for anden gang

Gift for anden gang var et rigtigt svært indlæg at skrive, så bær venligst over med mig!

Efter min første skilsmisse, som var en hård omgang var jeg semi-single nogle år, dog med fast kæreste i et par år og også samboende med samme. Det forhold gik bare slet ikke og snart var jeg single igen og denne gang besluttede jeg, at jeg ville være selv i en længere periode inden jeg datede igen, for jeg følte simpelthen at jeg havde brændt fingrene så eftertrykkeligt og åbenbart ikke havde lært af det, så jeg ville give det hele mere tid;-)

Men som den nysgerrige og eventyrlystne pige jeg var og er, gik der ikke lang tid før jeg faldt for en mand som kunne citere Kirkegaard med store armbevægelser.

Det blev stormfuldt og varede 4-5 år, men på mange måder blev det også skelsættende for resten af mit liv, for han inviterede mig med til Afrika og viste mig en anden verden, som jeg indtil da kun havde set på TV og som ved første indtryk var lidt skræmmende, men ved nærmere eftersyn gjorde mig tryg nok til at rejse derned sammen med ham for at bo og virke.

Det blev til i alt 4 år i Afrika, heraf 2 som fastboende, udenlandsdansker med egne virksomheder og tjenestefolk. Jeg har tidligere skrevet indlæg om min tid dernede og I kan  bl.a. læse om byggefirmaet her eller om autoværkstedet her, eller måske om baby Hazel og hendes storebror.

Inden vi rejste af sted til Botswana blev vi gift, meget romantisk på Sardinien, dvs. udadtil var det romantisk, men virkeligheden levede ikke helt op til glansbilledet af flere grunde. Well, well, et par måneder efter pakkede vi hele huset ned og flyttede det til Afrika for at starte et nyt og spændende liv, blot kendte jeg ikke den ‘hemmelige’ dagsorden før vi var landet og flyttelæsset blev pakket ud. Så snart vi var faldet til i huset med vores mange tjenestefolk, blev han en anden person. Jeg vidste godt at der var flere issues på det mentale plan, men den psykiske terror jeg var udsat for, vil jeg ikke ønske for nogen anden person, for det var skrækkeligt. Tænk, at blive talt ned til hver dag og få at vide at jeg ikke måtte flyve hjem, når jeg ikke kunne klare det mere og bare græd af sorg og angst for hvordan det hele skulle gå for mig/os…..

Til sidst fik jeg ham overtalt til at søge psykiatrisk hjælp i Danmark og det forløb mundende ud i en personlighedsforstyrrelse som vi vist alle sammen kender ved navn nu: Narcissistisk personlighedsforstyrrelse! Psykiateren forklarede dette som, at hvis man tænker sig at en rendyrket Psykopat er lig med klokken 12 på uret, så er en Narcissist klokken 11!!! Jesus Christ, fuck my life!!

Så faldt brikkerne på plads for mig og jeg forstod det hele og fra det øjeblik stod der kun E N ting i hovedet på mig – jeg skulle hjem!!!! Men som det overansvarlige menneske jeg er, så kunne jeg ikke få mig selv til bare at stikke af hjem til Danmark, nej, jeg sørgede for at både ham og begge hundene samt hele det fucking flyttelæs kom retur til Danmark efter 2 år i noget der minder lidt om Helvede…

Ikke at jeg piber i dag, for jeg burde have set det, men det er der allerede skrevet mange artikler, ja, sågar bøger om, så det undlader jeg at gå dybere ind i her.

Med dette sagt, så gav Mit Afrikanske Eventyr mig jo også en masse gode oplevelser og erfaringer, som jeg ikke kunne have fået på anden vis og den dag i dag, har Afrika, specielt Botswana naturligvis en ganske særlig plads i mit hjerte og de mange gode oplevelser kan ingen jo tage fra mig♥

Gift for anden gang
s o t r u e
Gift for anden gang
t h a t d a y i s n o w

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.