ikke betalt reklame | laura thomsen luxury
Livsstil

Midtjyllands lækreste butik – Laura Thomsen Luxury!

Midtjyllands lækreste butik – Laura Thomsen Luxury! For jer som ikke er herfra (læs: det Midtjyske) skal jeg komme ned den supervigtige info, at Laura Thomsen Luxury ligger i Silkeborg, den skønne by.

Mascha Vang handler her også!

Ydermere kan jeg også oplyse, at Laura Thomsen Luxury også har vores allesammens Mascha Vang som kunde. Wuhuuu!! Det er bare lige en forbrugeroplysning, som er rar at ha’, ik’? 😉

Nå, MEN, for 2 år siden fandt jeg denne her butik ved et rent tilfælde, for jeg vidste simpelthen ikke at den fandtes. I det indlæg jeg henviser til herover, står der også lidt om Lauras butik.

Den lækreste butik i Midtjylland

Altså, vi var i Silkeborg om sommeren for to år siden og handle bil og ham vi handlede med, er Laura’s mand. I løbet af vores snak med ham om bil, kom vi ind på mange andre ting og han fortalte så, at hans hustru ejer den lækreste butik i Midtjylland. Han nævnte nogle af de mørker hun forhandler og SÅ blev jeg nysgerrig (og Rene også).

Sådan noget skal man slet ikke sige ikke sige til mig (og Rene), for vi kørte direkte fra bilhandel ind til byen og shoppede amok i alle lækkerierne.

Bilen var til service og fødselsdag rabatter

Nu har vi så købt en anden bil i mellemtiden og den bliver serviceret i Silkeborg, sjovt nok. Så når bilen skal til service, smutter vi på gågaden imens og spiser frokost og shopper lidt.

Denne her gang var vi bare så super, mega heldige, at det er lige i butikkens fødelsdags-fejrings-tid, så der er kæmpe rabatter på det meste af tøjet. Det er cool nok og selv om vi gik derind, bare lige for at snuse lidt, så kom vi ud med masser af poser og det aller-lækreste tøj ever!!

Laura Thomsen Luxury forhandler bl.a. Missoni, Dea Kudibal, Fabiana Filippi, Kenzo, Karl Lagerfeld, Lala Berlin, Moncler, Balmain…Ja, jeg kunne blive ved, men nu ved I sådan cirka hvor vi er henne, ikke?

Min mand er bare sådan en super shoppe-kammi, som flyver rundt i butikken mens jeg prøver tøj og finder noget frem, som jeg aldrig ville have taget fat i selv. Det viser sig næsten altid at være totalt fedt og lige mig – tak for hjælpen, skat!

Hvad købte jeg?

Blandt lækkerierne er der en hvid kjole fra Lala Berlin, som jeg bare er helt pjattet med. Det ser umiddelbart ikke ud af noget særligt, men den sidder så perfekt og er dejlig, behagelig at have på og så er den bare SOMMERKJOLEN, som jeg har ledt efter i 100 år.

Noget af det som også er skønt ved at handle hos Laura, er at hun ikke har 10 stk. af hver style. Nej, bare 3-4 stykker og det betyder jo, at når man betaler lidt ektra for lækre sager, så ser man ikke sit eget tøj på hvert et gadehjørne. Det elsker jeg lidt.

Hvad fik jeg mere….Jo, en kjole fra just cavalli, som umiddelbart ikke på bøjlen, ser ud af noget særligt, men når den kommer på! Den har kostet en røvfuld oprindeligt, men med de kæmpe rabatter Laura giver for tiden, så fik jeg den for cirka en tredjedel af prisen. Den har det finest snit og sidder bare perfekt og så er der orange i printet. Orange er min yndlingsfarve om sommeren.

Fra Fabiana Filippi fik jeg en del ting og bl.a. denne her, som også er på et af billederne herunder. Den bluse er bare så fin og det blev et skønt sæt med bukserne fra samme mærke. Igen kæmpe rabat på begge dele.

Tag en smut til Laura Thomsen Luxury i sommer

Tag lige og kig forbi hos søde Laura, og shop lidt i Midtjyllands lækreste butik, hvis du er i Silkenborg her i sommer – hun har SÅ meget fedt til næsten penge lige nu!

Nå, nu står symaskinen og griner til mig. Jeg skal lægge et par bukser og og forsøge mig med at udskifte en lynlås i et par jeans og så er der bold i TV. KOM SÅ FCM!!

Hvad laver du på sådan en sommer-søndag aften?

Lala Berlin - elsker den allerede
Lala Berlin – elsker den allerede
theory - mega flot farve og fin slids
theory – mega flot farve og fin slids
fabiana filippi - skøn kvalitet og pasform
fabiana filippi – skøn kvalitet og pasform
missoni - totalt lækker
missoni – totalt lækker
just cavalli - så fint snit
just cavalli – så fint snit

Rigtig dejlig søndag aften!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.