rhino tracking i mokolodi
Afrika - mit eventyr

Vi vil gerne på safari – gensyn med Afrika

Vi vil gerne på safari – gensyn med Afrika. Mest fordi Rene aldrig har været på safari og har en drøm om, mindst  E N gang i livet at komme afsted, O G også lidt fordi jeg gerne vil vise ham det kontinent, hvor jeg boede i et par år:-) Nu ved jeg ikke om det bliver Botswana, vi rejser til for at komme på safari, for der er nogle kæmpestore parker i Sydafrika også, som skulle være ret spændende. F.eks. er der Krüger Nationalpark, som har alle ‘Big Five’ og jeg synes næste at vi skal gå efter at f dem alle at se, når nu det er Rene’s første gang. ‘The Big Five’ er jo Den afrikanske løve, Den afrikanske elefant, Afrikansk bøffel, Leopard og næsehorn! Jeg mangler kun at se løven:-)!!!

For god ordens skyld så skal jeg lige lå fast med ti-tommer søm, at når jeg skriver safari, så er det altså foto-safari og ikke noget med at skyde dyrene. Så er det på plads!!

Jeg har jo selv været på safari adskillige gange da jeg boede i Botswana, så for mig bliver det er særligt, kærligt gensyn med bushen og den der kildrende fornemmelse i maven, når vi leder efter de vildeste, af de vildeste dyr:-) Heldigvis tog jeg åndssvagt mange billeder, da jeg var afsted, så jeg tænker at jeg denne gang, K U N vil tage billeder af særlige situationer eller dyr, som jeg ikke har haft i linsen allerede, for det er altså federe ikke at se det hele gennem et kamera…

Hvornår skal vi så afsted??? Tjaaa, der er lige et par andre ting, som står på ventelisten også inden Afrika står for tur, men mon ikke det bliver indenfor de næste to års tid:-) Men derfor kan man jo godt drømme og planlægge, ikke?

Vi vil gerne på safari - gensyn med Afrika
L I O N
Vi vil gerne på safari - gensyn med Afrika
H V O R S K A L V I S O V E?
Vi vil gerne på safari - gensyn med Afrika
B A B O O N
Vi vil gerne på safari - gensyn med Afrika
C H E E T A
Vi vil gerne på safari - gensyn med Afrika
Z E B R A
Vi vil gerne på safari - gensyn med Afrika
G I R A F

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.