Bobos dagbog

Skibshundens dagbog – 20.

Skibshundens dagbog – 20. Er det sådan et slags jubilæum, når nu jeg udgiver mit 20. indlæg på min mors blog?? Det synes jeg, så derfor vil jeg fejre dagen med at få et ekstra lækkert tyggeben af dem som jeg godt kan tåle😉

Hvad er der sket siden sidst? Ja, altså jeg var med min mor og far i Skagen og besøge Olderne (som Guldklumperne kalder dem:-)) og de er bare så søde ved mig og vil gerne give mig godbidder som jeg ikke må få for min mor og far. Nogle gange får jeg bare en lækkerbisken uden at min mor ser det og så blinker min far med det ene øje som om han ikke har set noget…..;-)

V E D I hvad jeg skal meget snart? Jeg skal flytte ud på landet og får min helt egen have og nogle nye venner som hedder Høns. Jeg tænker at det er en slags hunde, men kun med to ben. Min mor siger at de lægger æg!!! What, siger jeg bare – hvad er æg?? Jeg ved ingenting men jeg glæder mig og det bliver så dejligt at gå direkte ud i min have om morgenen og lige holde øje med om alting er som det skal være og så lige tisse og bagefter gå ind og spise min morgenmad. Y E S S!!! Jeg er verdens heldigste hund:-)

Lige nu er Tre På Tur (min mor, far og mig) i Spanien i vores hus hernede og nu har vi også en båd, ligesom vi havde i Danmark. Denne her båd har bare godt vejr monteret, så der altid er solskin og jeg skal ligge i skyggen, men pyt med det bare vi er sammen…Jeg hygger mig max, når jeg må ligge på sofaen i båden sammen med min mor i skyggen:-) Når min mor ikke gider ligge på sofaen og skal arbejde hopper jeg bare op på bordet i skyggen, for der er dejlig vind i pelsen deroppe:-)

Da vi kom herned for nogle uger siden havde jeg fået en gave, sagde min mor og far – en havelåge! Pfyiii! Det er vist en hadegave, for jeg kan jo ikke engang selv gå nogen steder mere….men den er pæn nok og det er en som hedder Claudio der har bygget den til mig. Han er flink!

Adios! Nu smutter jeg ud i solen igen, selvom klokken er 20 om aftenen, men der er stadig 34 grader i skyggen, P Y H A!

h i s t h v o r v e j e n….

Skibshundens dagbog - 20.
l u f t h a v n e n
Skibshundens dagbog - 20.
m i n g a v e!!??!!
Skibshundens dagbog - 20.
s o l e n e r h v o r?
Skibshundens dagbog - 20.
m o r a r b e j d e r j e g e r s u r
Skibshundens dagbog - 20.
el s k e r m i n m o r

2 Comments

  • jette

    Hvor er han bare kær og så “skriver” han godt og sjovt. Jeg kan godt forstå I nyder det, det ser bare så dejligt ud det hele, vi kunne godt bruge lidt af varmen i DK, i dag regner det til en forandring, men over 30 gr til mig er nok for meget medmindre, jeg også kunne ligge og flyde i Middelhavet med et glas et eller andet, det ville jeg ikke have noget imod, men jeg skal først lige finde en lækker kaptajn 😉

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.