Rejser

Fuld fart på vej mod J U L!!

M A L A G A

Fuld fart på vej mod J U L!! Og på vej mod Bjerget igen:-) Nu varer det ikke længe inden vi sætter os i flyet med lille Bobo på skødet og suser derned i 34 dage!! JUBIIIII !!! Vi glæder os til det hele – til besøg af nogle børn hjemmefra, til gåturene på stranden, til aften-hyggeturene til Nerja, til mødet med gode venner, til det dejlige vejr (selvom der er oversvømmelse i området p.t., men mon ikke det bliver bedre inden vi tager afsted:-)?

Dagene her på kontoret flyver afsted mens vi holder internt kursus, samler trådene fra året der snart er gået og jeg også får tid til at blive forkælet endnu mere i denne uge me besøg hos både min søde negle-pige Anette og by Garner, som skal lave mine vipper O G ikke mindst skal lille Bobo til frisør og han blir S Å lækker!! Og tre aftener i denne uge er vi inviteret ud at spise hos børn og Logen og det glæder vi os også rigtigt meget til.

Nå, men hvad går din første december uge med??

B A L C O N D E E U R O P A I N E R J A

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.