Rejser

Fuld fart på vej mod J U L!!

M A L A G A

Fuld fart på vej mod J U L!! Og på vej mod Bjerget igen:-) Nu varer det ikke længe inden vi sætter os i flyet med lille Bobo på skødet og suser derned i 34 dage!! JUBIIIII !!! Vi glæder os til det hele – til besøg af nogle børn hjemmefra, til gåturene på stranden, til aften-hyggeturene til Nerja, til mødet med gode venner, til det dejlige vejr (selvom der er oversvømmelse i området p.t., men mon ikke det bliver bedre inden vi tager afsted:-)?

Dagene her på kontoret flyver afsted mens vi holder internt kursus, samler trådene fra året der snart er gået og jeg også får tid til at blive forkælet endnu mere i denne uge me besøg hos både min søde negle-pige Anette og by Garner, som skal lave mine vipper O G ikke mindst skal lille Bobo til frisør og han blir S Å lækker!! Og tre aftener i denne uge er vi inviteret ud at spise hos børn og Logen og det glæder vi os også rigtigt meget til.

Nå, men hvad går din første december uge med??

B A L C O N D E E U R O P A I N E R J A

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.