Livsstil

N Y T H Å R!

N Y T H Å R!
L Y S T H Å R V Æ K

N Y T H Å R! Endelig fik jeg overtalt mig selv til at bestille en tid her for et par uger siden og hvor er jeg bare glad for det, for det er blevet så pænt og K R Ø L L E T igen!! Mit hår har jo lidt altid været mit varemærke, I ved, det der lange lyse krøllede hår, så det var helt grænseoverskridende at jeg nu er blevet lidt mørkere og meget kortere. Jeg fik klippet 15 cm af længden og fik sandfarvet blandet imellem det lyse – øjjj, hvor er det bare fint:-)

Det er søde Stinna hos by Garner, som jeg har været i hænderne på og hun ved altså hvad hun laver, skal jeg hilse og sige:-) Det var en dejlig oplevelse og jeg har også booket til vipper i næste uge, for der er så hyggeligt hos de skønne piger. 

N Y T H Å R!
S Ø D E M A R I A
N Y T H Å R!
J U L E P Y N T E T

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.