Livsstil

N Y T H Å R!

N Y T H Å R!
L Y S T H Å R V Æ K

N Y T H Å R! Endelig fik jeg overtalt mig selv til at bestille en tid her for et par uger siden og hvor er jeg bare glad for det, for det er blevet så pænt og K R Ø L L E T igen!! Mit hår har jo lidt altid været mit varemærke, I ved, det der lange lyse krøllede hår, så det var helt grænseoverskridende at jeg nu er blevet lidt mørkere og meget kortere. Jeg fik klippet 15 cm af længden og fik sandfarvet blandet imellem det lyse – øjjj, hvor er det bare fint:-)

Det er søde Stinna hos by Garner, som jeg har været i hænderne på og hun ved altså hvad hun laver, skal jeg hilse og sige:-) Det var en dejlig oplevelse og jeg har også booket til vipper i næste uge, for der er så hyggeligt hos de skønne piger. 

N Y T H Å R!
S Ø D E M A R I A
N Y T H Å R!
J U L E P Y N T E T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.