vores fine hus til venstre
Spanien

Vi sælger vores ‘lille’ hus i Spanien!

Vi sælger vores ‘lille’ hus i Spanien!

Ju-Huuu!!! Vi har købt nyt hus i vores yndlingsby og derfor sælger vi det ‘gamle’. Så hvis du kender nogen, der kender nogen, som gerne vil købe et superfint hus, kun 35 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn og 8 minutter fra stranden, så giv et praj og del meget gerne mine opslag.

Vi har tidligere være meget tæt på at sælge huset, men i allersidste sekund fortrød vi. Mavefornemmelsen omkring det hus vi dengang var ved at købe, var ikke den rigtige. Det er nu 3 år siden og i al den tid har vi (Rene) flittigt ledt med lys og lygte efter det helt rigtige hus til os.

Det har vi så fundet nu og det kommer der meget mere om senere – vær sikker op det;-)

I mellemtiden ka du jo følge mig på Instagram @mormormedstiletterdk, hvor jeg poster godbidder om det nye hus ind imellem…

Indretningen

De flotte fotos af vores hus taler nærmest for sig selv, men jeg kan da lige give lidt bonus info: Huset indeholdet 3 dobbeltværelser og to badeværelser, køkken/stue, depotrum, bar/bibliotek samt garage med depotrum og indbygget vaske-arrangement. Der er i alt ca. 140 kvm under tag og det dobbelte i terrasse areal, fordelt på 4 terrasser m.m.

Det er et rigtigt lækkert sted og velindrettet og så ligger det i et af de få områder med gate. Det vil sige, man skal have nøgle for at komme ind i området.

Hele området passes af en dansk gartner, som også holder vores have/terrasser for os, ligesom hun kigger til huset ugentligt. Alle husene er dansk ejede og der er en velfungerende ejerforening.

Prisen på huset kan du finde lige HER, hvor der også er mange flere oplysninger at hente.

Hvis du ikke ønsker at købe hus i Spanien lige nu, men bare gerne vil prøve det af i en periode, kan du eventuelt langtidsleje vores fine hus efter nærmere aftale.

Skriv eller ring til mig!

Jeg kunne tale om stedet i timer, men det er vist nemmere, at du kontakter mig, hvis du vil have lidt mere at vide.

tinanymann13@gmail.com eller +45 30 13 14 08

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.