Livsstil

Bikini eller badedragt….i min alder?

 

Bikini eller badedragt…?

Har lige læst et indlæg ovre hos søde Julia Lahme, hvor hun skriver lidt om de tanker hun bl.a. har gjort sig efter to børnefødsler om det at iføre sig bikini – eller badedragt i det dejlige sommervejr og nu er jeg bare lige nødt til at få det ud af mine tanker igen:-)

Altså, piger, uanset hvor mange børn vi har født eller hvor meget buttet hed vi er udstyret med så er vi alle smukke – husk at skønheden kommer indefra og ikke sidder i det tøj du har på…

Jeg har i dette lys valgt at poste et par fotos af mig selv, i en alder af 52 somre – ved godt at jeg ikke på nogen måde er overvægtig, nærmest tynd og med alt for små bryster, men det kan i og for sig være lige så slemt som overvægt – blot for at vise at man ikke skal tænke negativt om sin krop, men derimod bør bruge sin udstråling og derved opnå styrken til at tro på sig selv, nok til at være ligeglad med andres holdning til dig 😉

image

Ups, fik ikke lige klippet Die Grüne i forgrunden fra, men WTF det var jo ferietid;-)

Vi kører den hjem på charmen;-)!!

Laters, baby!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.