Livsstil

Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!

Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
S T U E N – F Ø R
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
S T U E N – E F T E R

Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget! Her er så de allerførste fotos af vores nye stueetage og det skal straks siges, at vi på I N G E N måde er færdige – dette er næsten kun en rå skitse+, so to speak;-)

I forbindelse med om rokeringen fandt jeg så ud af at min tidligere arbejdsplads ved vinduet for enden af spisebordet ikke duer længer, da det trådløse net ikke kan nå min pc igennem spisestuestolene??? Måske skal vi have en forstærker på, men anyways, jeg tog en hurtig beslutning og flyttede til enden af køkken øen – ikke at det er optimalt, men det er meget hyggeligt:-) På den lange bane skal alt vores it-udstyr med videre selvfølgelig være i et af værelserne, hvor der faktisk også er et skrivebord, men det bliver først når vi er færdige, så indtil videre er det sådan her og det virker og er godt…

Hvad tænker I om stuen nu? Vi er begejstrede ud over alle grænser og stornyder at se en film i de dejlige bløde sofaer og har allerede fået ejerskab…

Følg med og se hvad vi gjorde ved 1. salen, for at rummet deroppe skulle blive mere funktionelt og et sted vi virkelig havde lyst til at være og hvor vi har den allerbedste udsigt over bjergene og havet…

Jeg er på i Instagram, Facebook, Bloglovin, Twitter som @tinanymann, LinkedIn og Google+ for bare at nævne nogle! 

Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
K Ø K K E N Ø E N – F Ø R
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
K Ø K K E N Ø E N – E F T E R
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
S P I S E S T U E N – F Ø R
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
S P I S E S T U E N – E F T E R
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
N U M E D S K Æ N K
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
O G G I R A F
Før og efter billeder af stueetagen på Bjerget!
H E R E R H Y G G E O G V A R M E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.