Det er blevet så godt
Sandgaarden og haven

2 stk. badeværelser opdateret!

2 stk. badeværelser opdateret! Det er efterhånden et stykke tid siden vi fik begge badeværelser opdateret. Ja, det var samtidig med at køkkenet fik en ansigtsløftning, så det kan du selv regne ud…

Anyways, så gav vi alle tre rum lidt samme tur. Det vil sige, at der kom nye lågefronter på alle skuffer og tabe. På badeværelserne blev selve skabs sektionen også skiftet. På det store badeværelser har vi nu to håndvaske i stedet for kun en. Det er bare så dejligt og noget vi allerede planlagde, da vi flyttede ind for over 3 år siden nu.

Master bathroom

Jeg havde faktisk bestilt to marmorvaske i beige marmor til det store badeværelse. De havde håndhuggede kanter og var megaflotte – på billederne! Da de blev leveret viste det sig, at den ene var 50% større end den anden. Det gik bare ikke, for de skulle jo sidde ved siden af hinanden. ØV!

Retur med dem og så var gode råd dyre, for der var ikke tid til at bestille nye og de er også næsten umulige at opdrive. Efter lidt voteren frem og tilbage, endte vi med at gå med Renes oprindelige forslag om to helt hvide vaske. Det er okay godt, synes jeg. Selvom jeg stadig drømmer om de to beige marmor vaske;-)

Men pyt, for flot er det blevet og så endda med vandhaner fra Ikea! Jeg ledte alle vegne efter nogle vandhaner, som var lidt anderledes og tænk, at jeg endte med at hente to stk. i Ikea…De er ret fine og passer super godt til badeværelset og stilen derude, synes jeg, og så er prisen da helt latterlig billig.

Gæstebad

På gæstetoilettet var vaske møblet lidt i den tarvelige ende, så det blev også skiftet helt ud. Der genbrugte vi så til gengæld den stenvask, vi havde på det store badeværelser før. Det er kanon godt og over lige det lille rum lidt kant. Jeg har bestilt en anden hylde derud til end den, som du kan se på billedet herunder. Har allerede skrevet FØR, men har ikke et EFTER shot endnu, da den lille fine, franske hylde er i restordre indtil engang i sommer…Gaaabbb…

2 stk. badeværelser opdateret – tjek! Vi er ganske godt tilfredse og kan heller ikke finde på mere at lave her på Sandgaarden lige nu. Nåååh jo, jeg har et bed nede i haven, som skal have et facelift en af dagene. Det vender jeg tilbage til.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.