Sandgaarden og haven

Nye beboere i hønsehuset

Nye beboere i hønsehuset
den hvide er ny

Nye beboere i hønsehuset har vi fået! Det var simpelthen nødvendigt, for de høns vi allerede har og som er en fin race og som vi overtog med Sandgaarden lægger næsten ingen æg p.t. og vi kan altså godt lide hjemmelagte morgen æg;.) Heldigvis har vi nogle søde, gode og meget hønsekyndige venner, som straks tog affære og så onsdag aften, da mørket var over os, kom de med to nye høns, som netop er startet med at give æg – cool! 

Hvorfor skulle de afleveres i mørket? Jo, fordi så optager de andre høns ikke så nemt at der er kommet nye beboere og bliver der ikke så meget hakkeri blandt de kaglende tøser, M E N vores høns er ikke så nemme at narre og straks næste morgen havde vi balladen. De hakkede og mobbede og ville slet ikke lade de nye komme til mad eller vand eller godbidder fra køkkenet – kællinger, siger jeg bare!!

Nå, men fredag gik det bedre og minsanten om ikke den ene allerede har givet et æg, sgu da;-)!!! Flere af den slags høns, tak!! 

Jeg har læst mig til at det tager fra 2 til 20 dage for sådan em hønseflok at acceptere ny ankomne, så vi må bare være tålmodige, selvom det er helt trist at se på sådan noget mobberi lige for næsen af sig, uden at man kan gøre ret meget….

Nye beboere i hønsehuset
dygtig æglægger
Nye beboere i hønsehuset
trænger her til maling?
Nye beboere i hønsehuset
vi holder vejret
Nye beboere i hønsehuset
første æg fra den brune
Nye beboere i hønsehuset
banditter

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.