Livsstil

RINKER 310 – SUPER LÆKKER BÅD SÆLGES!

 

Rinker 310 – super lækker båd sælges!

Normalt sælger jeg altså ikke ting og sger via min blog, men liiige denne her ting er i en kategori, så jeg faktisk mener at det godt kan være relevant:-)

Denne flotte cruiser blev jo som du nok ved, afløst af “Susie” hen over sommeren og står nu på landjorden i Åbenrå hos Reese Marin og skal altså gerne sælges, da det virker som en anelse fråds at have to både!!

image

image

image

Det var jo på denne her båd, vi startede vores sommertogt i år og vi har godt nok haft mange skønne timer ombord på den, så vi håber meget at der skulle være nogen, som vil overtage den. 

Jeg kan fortælle at den kun er 2 år gammel og står som ny, flot og lækker indvendig såvel som udvendig, med en masse udstyr og bedst af alt, så kan den styres med et JOYSTICK og det er bare så sejt – tænk dig, man står og styrer den præcis som man spiller Playstation!! Hvor cool er det lige….? Så er der to køleskabe og en blender til at blende is til drinks…eller til at lave lækre smoothies på og plads til 4 sovende personer + mulighed for en ekstra soveplads, hvis man vil sove oppe i cockpittet:-) Det er altså en fed båd…

Prisen er også elt fantastisk, nemlig næsten halv pris af nyprisen – 895.000 danske kroner – røverkøb, hvis du spørger mig, men det er også kun fordi vi gerne ser den i vandet og i brug snart….

Man kan kontakte mig direkte eller via kommentarfeltet eller via Reese Marin, hvis man gerne vil se den ELLER allerbedst hvis man gerne vil købe den!

Du kan læse meget mere om Rinker både på deres hjemmeside, som jeg har linket til i starten af dette indlæg.

Så kom frisk, hvis du enten selv går med tanker om at eje en lækker motorbåd eller hvis du kender nogen, som kunne være interesseret!

På forhånd tak for hjælpen:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.