Sandgaarden og haven

Vores nye have og hønsene – spærret inde!

Vores nye have og hønsene - spærret inde!
g a m m e l l å g e

Vores nye have og hønsene – spærret inde!

Hmmm – haven har I nok set lidt af før her på bloggen, men hvis man lige lægger mærke til billederne her på indlægget, af hønsehuset, så er det tydeligt at se forskel på ny og gammel låge – der er f.eks. noget med håndtaget!?? Der er også endnu en låge bag hønsehuset, så man nemmere kan komme ud med større ting og sager og den er også skiftet ud nu…Hvorfor??

Jo, det er jo sådan at jeg hver morgen går en tur ned til hønse-banditterne sammen med Skibshunden aka Bobo for at give dem køkkenaffaldet fra aftenen før og de står altid linet op i to snorlige række, når vi kommer gående med hønsespanden og gummistøvlerne monteret:-) En morgen her for nyligt havde jeg lidt travlt og jeg rykkede bare lige lågen med mig da jeg gik ind til pyllerne – og så smækkede den sgu i!!!!! WTF!!! Der sad sådan en gammeldags havelåge-lukke-dims, som man overhovedet ikke kan åben indefra, pis også, så der stod jeg uden overtøj og med Bobo udenfor, Rene på badeværelset, som vender væk fra haven og ikke en sjæl indenfor råbe-afstand (det er jo derfor vi er flyttet på landet, ik’?) Fra selve hønsehuset og ud i hønsegården er der en åbning nede ved jorden på cirka 60×40 cm – den kan jeg da sikkert godt komme i gennem hvis jeg virkelig vil, men honestly, der er jo hønselort overalt på jorden og jeg var lige klartil at køre på kontoret, sååå nej, ikke lige den dag;-)

Gode råd var eddermame til overepris den morgen, det kan jeg godt fortælle jer…Nå, men mor her tog, som altid når det kniber, en lynhurtig beslutning om at lige at sparke lidt på døren, for så sprang låsen da nok op? NOT! Jeg måtte simpelthen sparke som en åndssvag på den skide dør og tilsidst fik jeg da også sparket den ud af rammen og op sprang hønselågen – i præcist samme øjeblik, som Skorstensfejeren svingede ind på gårdspladsen…bum, bum, bum…

På den anden side, så havde jeg ikke rigtigt gidet at skulle forklare ham, hvorfor jeg var spærret inde i hønsehuset, så måske heldigt nok at jeg lige nåede at komme ud inden det blev pinligt;-)

Vores vicevært fik hurtigt bygget en ny låge, ja hele to faktisk, så nu er vi godt kørende i hønseriet og skal bare lige have malet hele molevitten til sommer.

I resten af haven har vi kun fået beskåret lidt træer og buske og fjernet blade og sådan nogle vinterting. Vi mangler stadig at få sauna og vildmarkskar op at køre og har egentlig brug for lidt gode råd til det, da vi aldrig har haft sådan noget i vores liv….

Men ellers glæder vi os vildt til foråret kommer og vi skal til at gøre det hele klart med havemøbler og alt sådan noget – ja, og ikke mindste orangeriet bliver fint:-)

ny låge
Vores nye have og hønsene - spærret inde!
højbede wannabe
Vores nye have og hønsene - spærret inde!
udendørs wellness
Vores nye have og hønsene - spærret inde!
her er sgu godt
Vores nye have og hønsene - spærret inde!
generalprøve på jul

 

Vores nye have og hønsene - spærret inde!
forhaven er friseret
Vores nye have og hønsene - spærret inde!
velkommen til sandgaarden