Livsstil

Bed and breakfast lige i nærheden

Bed and breakfast lige i nærheden
så fint

Bed and breakfast lige i nærheden af hvor vi bor…Hvor er det bare sjovt, sådan at være flyttet kun 7 kilometer udenfor den by hvor jeg har boet i så mange år og så opdage en helt ny verden. En verden som jeg ikke anede eksisterede og som jeg allerede holder usigeligt meget af. Jeg holder af naturen, roen, menneskene og af at vi to + hund sammen har fundet det sted som vi begge føler, at vi A L D R I G har lyst til at forlade…

Forleden gik vi igen en god lang tur ud i det blå og på vores vej kom vi forbi et bed & breakfast, som jeg ikke anede fandtes. Herning-bed-breakfast – bare lige hvis nogen skulle få brug for det. Måske får vi selv brug for det inden længe, hvem ved…Som I kan se på billederne på deres hjemmeside er det et mega fint sted og det ligger S Å skønt, at man aldrig vil hjem;-) Vi fandt også et par andre skønne lystgårde lige her omkring og mange forskellige ruter, så vi løber ikke tør for gåture lige med det første♥

så har I nummeret
Bed and breakfast lige i nærheden
der er smukt

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.