Bobos dagbog

Skibshundens dagbog – 19.

Skibshundens dagbog – 19. Siden sidst da jeg lige var kommet hjem fra Spanien efter en super duper flyvetur med min mor og far, har jeg haft besøg af Prinsesse Izabell, som legede så meget med mig at jeg var helt træt bagefter. Hun er så sød og kan godt lide mig og hun har selv en kanin og en hest, så hun passer godt på mig. Jeg viste hende, at jeg kan sidde, give pote O G dække nu – min far har trænet med mig!! Min mor træner med mig når vi går tur inde i byen, for hun vil gerne have at jeg skal sidde pænt ved siden af hende, mens vi venter på at bilerne kører forbi og der bliver fri bane, så vi kan gå over vejen. Jeg forstår det godt, men glemmer det bare nogle gange og andre gange dufter der så godt ovre fra den anden side af vejen at mine ører nærmest er helt lukkede og ingen lyde slipper ind!!

En anden dag var jeg med på besøg hos søde Cilla, der hvor hun bor på camping i Indelukket i Silkeborg, med sin mor og far og jeg fulgte lige i bagdelen af hende hele dage. Nøjjj, hvor er hun sød selvom hun nogle gange ikke gider lege med mig fordi jeg bare er for meget sommetider – men det er altså svært, for hun er så sød!

Cilla’s far og mor kan jeg også rigtigt godt lide og jeg får lov at kravle op til hendes far sammen med Cilla og jeg hygger mig simpelthen så meget, at jeg ikke vil hjem igen. Heldigvis kommer Cillas mor og far på besøg i Spanien, når vi kommer derned igen og det gør vi snart for om 16 dage  rejser jeg med min mor og far tilbage til huset på Bjerget og nu skal vi ud at sejle igen – endelig – for der ligger en båd i havnen og venter på os. Jubiii!  Jeg er helt pjattet med at sejle, når bare ikke bøgerne er for høje, for så bliver jeg søsyg

Vi snakkes….!

Skibshundens dagbog - 19.
p r i n s e s s e n o g m i g
Skibshundens dagbog - 19.
m i n c i l l a

b e d s t e p l a d s

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.