Livsstil

Da jeg blev skilt – første gang

Da jeg blev skilt - første gang
å r ø 2 0 1 5

Da jeg blev skilt – første gang – havde jeg meget længe (som i flere år) tænkt på at det nok godt kunne blive enden på det hele, da jeg ikke rigtigt synes, at vi fungerede så godt sammen længere. Tror egentligt at der var samme opfattelse fra min eksmands side, blot fik vi aldrig sat de rigtige ord på og fik ikke løst udfordringerne som de opstod gennem årene. Derfor følte jeg på et tidspunkt, da jeg var omkring 42 år og havde været sammen med pigerne far i 24 år, at det var tide for mig at finde mig selv, at lære mig selv at kende som det menneske jeg virkeligt er. Det var en hård proces at komme til den erkendelse, at jeg ikke kunne give mine børn det, som jeg ved er allerbedst for alle børn, nemlig at mor og far er sammen for evigt!

Hold kæft, hvor har jeg grædt mange tårer over mig selv, over at jeg ikke evnede at få det til at fungere, velvidende at der skal to til tango og til sidst kunne jeg kun se E N udvej og det var at komme ud af ægteskabet og stå på egne ben. Jeg har aldrig fortrudt at jeg gik, men jeg har fortrudt at jeg ikke insisterede på at få hjælp og rådgivning til, om ikke andet, at komme fra hinanden på en ordentligt og værdig måde, så vores børn ikke skulle igennem så meget tristhed.

Nu er vi alle heldigvis kommet igennem det hele og vi er begge i nye forhold og pigerne har accepteret tingenes tilstand, selvom det ikke er ønskescenariet, men vi forsøger at få det bedste ud af det hele og jeg synes ærligt, at det lykkes ret godt. Vi er sammen til fødselsdage og andre mærkedage som familie og jeg har et ret afslappet forhold til det hele og håber det er gensidigt.

Lige efter jeg var blevet skilt, var jeg så super heldig at få et kanon godt job, som gjorde at jeg fint kunne forsørge mig selv og tilmed bo godt og leve et skønt liv og derfra tog min karriere fart og efter tre år blev jeg headhuntet til Vestas Operations og fik en rigtig god løn, ja, jeg gjorde simpelthen karriere i en sen alder:-) Sideløbende med at jeg gjorde karriere, skulle jeg etablere et anderledes forhold til mine børn. Jeg var ikke længere den mor, som B A R E var hjemme altid og som klarede alt for dem, hvis de ikke selv kunne og som de kendte og havde nogle helt klare forventninger til. Nu var jeg udearbejdende hver dag og ofte bortrejst i forbindelse med job og havde kærester, som de skulle forholde sig til. Det var en svær tid for dem, for vi var jo vant til at have hinanden 24-7 og tale sammen hver dag mange gange om dagen (pigerne var 15, 18 og 22 da vi blev skilt), men nu havde jeg et arbejde at tage hensyn til. Det tog tid at finde hinanden igen og en af mine døtre kunne slet ikke klare det i de først tre år, men så klarede det heldigvis op og i dag har jeg et tæt og fortroligt forhold til dem alle tre, sådan som vi altid har haft det. Men f…, hvor var det en hård tid!

Lige så lidt stolt jeg er af min skilsmisse, lige så stolt er jeg af min karriere, som jeg selv skabte mig og i nu er jeg ansat i Ejendomsselskabet som Koordinator (et job med stor frihed), hvilket jo gør at jeg kan rejse sammen med Rene til hver en tid og arbejder så hvor vi end befinder os i verden:-) Samtidig kan jeg blogge og det er jo det jeg elsker allermest så jeg er yderst taknemmelig over mit liv og overfor Rene, som gør det muligt for mig. Tak min skat!

 

Da jeg blev skilt - første gang
s o m m e r i d a n m a r k
Da jeg blev skilt - første gang
c h a m p a g n e t u r

4 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.