Livsstil

T I D til selvforkælelse hos den bedste!

T I D til selvforkælelse hos den bedste!
J U L E F A R V E N I Å R

Tid til selvforkælelse hos den bedste! Det er jo efterhånden ikke nogen stor hemmelighed, at jeg elsker lange negle og gerne med farvet lak. Oftest har jeg røde negle i den melonrøde som I ser på billedet herunder, men her op mod jul tænker jeg at skiftet til en mere mørk rød farve er passende og derfor var jeg i dag hos Anette, som jeg har kendt i over 15 år og faktisk engang i sin tid udlærte mig i negleteknikkerne hos California Nails 🙂

Det er bare så hyggeligt at få sine negle fikset for vi udveksler gamle minder, lidt sladder og almindelig snak om den nye regering og alt det andet som sker lige nu og her og jeg kommer altid hjem med endnu bedre humør end da jeg tog afsted:-) I dag var det ekstra hyggeligt fordi min yngste datter, Nicole, lige kom forbi et smut og hyggede sammen med os. Hun var jo kun 10 år, da jeg arbejdede sammen med Anette og de sludrede vældigt om ‘gamle’ dage de to;-)

Iøvrigt så har jeg da godt nok fået ‘gamle’ hænder, når jeg nu lige ser fotos af dem, sådan helt ufiltreret! Kan man gøre noget ved det udover en god håndcreme og negleolie dagligt mon????

T I D til selvforkælelse hos den bedste!
‘M I N’ F A R V E
T I D til selvforkælelse hos den bedste!
I N T H E M A K I N G
T I D til selvforkælelse hos den bedste!
S V Æ R T A T V Æ L G E
T I D til selvforkælelse hos den bedste!
M I N E G A M L E H Æ N D E R
T I D til selvforkælelse hos den bedste!
H E R E R A L L E F A R V E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.