Livsstil

Tirsdagen på kontoret gik med…

Tirsdagen på kontoret gik med...
D A G E N F L Y V E R

Tirsdagen på kontoret gik med…alle mulige forskellige opgaver som relaterer sig til mit Koordinator-job. I dag har der været et par småture i City på gå-gaden for at købe lidt til mine bryn i Matas, almindelige fornødenheder i Føtex og så lige en smutter ind om H & M, for lige at se om der skulle være noget jeg absolut ikke kan undvære – det var der så ikke!;-) Så er jeg også på julegave-jagt og må camouflere det som noget andet, for ellers er det jo ikke hemmeligt, vel;-)?

Så er dagen eller bare suset afsted med IT-opgaver, som også hører til i min jobbeskrivelse, snak med revisor, håndtering af Nets (Jesus, altså! – det er ok den allerstørste opgave p.t.) og en halvhundrede andre ting. Først herefter har jeg tid til at blogge og så skal jeg være klar til kl. 18, hvor vi skal ud at spise med gode venner fra Spanien og en masse andre søde og juleglade mennesker:-)

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.