Livsstil

Tirsdagen på kontoret gik med…

Tirsdagen på kontoret gik med...
D A G E N F L Y V E R

Tirsdagen på kontoret gik med…alle mulige forskellige opgaver som relaterer sig til mit Koordinator-job. I dag har der været et par småture i City på gå-gaden for at købe lidt til mine bryn i Matas, almindelige fornødenheder i Føtex og så lige en smutter ind om H & M, for lige at se om der skulle være noget jeg absolut ikke kan undvære – det var der så ikke!;-) Så er jeg også på julegave-jagt og må camouflere det som noget andet, for ellers er det jo ikke hemmeligt, vel;-)?

Så er dagen eller bare suset afsted med IT-opgaver, som også hører til i min jobbeskrivelse, snak med revisor, håndtering af Nets (Jesus, altså! – det er ok den allerstørste opgave p.t.) og en halvhundrede andre ting. Først herefter har jeg tid til at blogge og så skal jeg være klar til kl. 18, hvor vi skal ud at spise med gode venner fra Spanien og en masse andre søde og juleglade mennesker:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.