Livsstil

FESTEN! – og Brylluppet….

Kagen

FESTEN

Som nogle måske husker fra for nyligt, både her og på Instagram – #mormormedstiletter – så har vi i nogen tid planlagt en stor fest.

Det var så i lørdags, den løb af staben og anledningen var Rene’s 60 års dag. Vi holdt festen på vores nye favorit sted: Dirty Ranch Steakhouse her i Herning.

Vi havde inviteret et halvt hundrede mennesker og vi landende på at være lige præcist 50, da der var frafald på grund af influenza. Virkelig synd og ærgerligt, for de frafaldne, da vi havde en forrygende aften – og nat! Håber, at de får set med her på bloggen og andre steder, for det var godt nok en helt igennem god fest!

Hvad ingen vidste, var at vi i torsdags på Valentinsdag, som tilfældigvis også er fødselsdag for Rene’s søn – 30 år i år, var på rådhuset og blev gift.

Vidnerne var to søde piger som arbejder på Rådhuset og efter vielsen, som tog 4 minutter, listede vi hen og fik et glas Champagne, der hvor vi mødte hinanden for snart 4 år siden.

Vi havde reserveret bord på Hotel Eyde til middagen og så sad vi bare og spiste og hyggede og sippede Champagne. Vi var tidligt hjemme og tidligt i seng, for fredagen skulle jo bruges til mange forskellige forberedelser, men mere herom i senere indlæg…

Tilbage til Festen, som så blev til et bryllup senere, hvilket var en stor overraskelse for mange og måske knapt så stor for andre. Nogle af gæsterne havde faktisk spurgt os i ugerne op til festen og vi så skulle giftes, når nu vi holdt fest for Rene, men vi nægtede jo alt hvad vi havde lært;-)

Jeg havde booket Vikarkontoret til at sparke Festen igang og det må man da sige, at de fik gjort. Gæsterne morede sig i 1,5 time og vi græd af grin, så funny var de.

Det er helt klart en kanon god ide, at få sat gang i tingene allerede fra forretten bliver serveret.

Under middagen var der en super dygtig guitarist, som spillede lækkert musik for os og senere på aftenen gik Dirty Ranch Band på scenen og spillede r…. ud af bukserne for os. Kæft, hvor var de gode og hvor dansede vi bare for vildt.

Brylluppet

Lige inden desserten var det min tur til at holde en tale for min, nu ægtemand, og den sluttede så med at Bryllupskagen blev kørt ind og på den måde breakede jeg vores hemmelighed.

Skide skægt og ret specielt at se gæsternes ansigter, for halvdelen fangede den ikke lige med det samme, mens resten straks sagde, at det havde de allerede gættet!

Drengene på Ranchen havde lavet noget vildt lækkert mad til os og for første gang severede de vegetarmad, da vi havde en sådan iblandt gæsterne.

Det kan de også finde ud af. Vores vegetar gæst syntes i hvert tilfæde at det var rigtigt lækkert, det hun fik.

Nå, nu må jeg lige gøre mig klar, for vi skal til fodbold i MCH Arena om lidt.

Jeg fortæller meget mere om Festen og Brylluppet og gaverne og det hele hen ad vejen – Laters, Baby!

Klar til gæsterne
Velkommen
Der mængles
Toastmaster tjekker det hele ud
De nygifte
På vej til Festen

5 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.