Livsstil

Status på mit bloggerliv

her instagrammes

Status på mit bloggerliv er lige en kort opsummering af, hvordan det er gået, siden jeg sidst peb lidt om at mangle tid til at blogge, helt så meget som jeg har lyst til…

TID

Jeg skrev i indlægget her, at alfa og omega for en blogger er TID.

TID til at fordybe sig i både egen blog såvel som andres.

TID til at følge med i hvad der sker i vores verden lige NU.

Den TID har jeg nu fundet lidt mere af! YES!

Det kommer så forhåbentligt til at betyde, at jeg er meget mere PÅ her på bloggen. Og på alle andre patforme også. Det er bare så fedt, for det har jeg ønsket mig virkelig længe.

Oveni alt jeg har fået mere tid, så er der også kommet mere fokus på MormorMedStiletter fra kanter, som jeg ikke havde forudset. I denne uge er jeg nemig f.eks. blevet interviewet til lokalavisen og inden længe kommer et hold ud og laver en bolig reportage her på Sandgaarden.

Så hvis du kan lide min blog og gider læse hvad jeg skriver bare engang imellem, så hæng på, for der kommer nyt-nyt-nyt meget ofte fremover:-)

7 år i år

Og – hov-hov!!

MormorMedStiletter fylder 7 år i år!! Det er knagme en gammel blog jeg har nu og tænker at der skal ske noget nyt. Derfor arbejder jeg nu på et nyt udseende (på bloggen, ikke på mig) og glæder mig til at lancere det hen over sommeren:-)

Laters baby!

fra et af de første indlæg
allerførste blogger foto

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.