Livsstil

Mød min blogger-datter

bloggerdatter

Mød min blogger-datter – Jeps, det er lige hvad du skal i dag!

Efter meget lange overvejelser har en spritny blog nemlig set dagens lys: NicoleLaustrup.dk. Yes Baby! Det er min yngste datter, som blogger derovre

– og Mor er stolt!

Hun blogger om det univers, som en ung mor med kæreste, barn, hus og hund nu engang befærder sig i. Jeg kan godt lige fortælle, at der aldrig er kedeligt, hvor Nicole er og hun har meget på hjerte.

Hun skriver på en skidesjov og meget direkte facon. Intet bliver pakket ind, for hende her, hun har nemlig en fed humor og en pæn portion selvironi…

Jeg tænker egentlig lige, at du godt kan nå at smutte over på hendes blog og lige læse f.eks. det nyeste indlæg fra i dag lige her. Det handler om, at man bliver hvad man tænker! SÅ sandt, så læs det nu! – og husk at følge hende.

Hun er skam også på Instagram – find hende som: nicolelaustrup.

God fornøjelse og giv mig lige et tip, om hvad du synes, ik’?!!

astralis
mor er stolt!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.