Livsstil

Mød Anneskiosk aka annekakadu.dk

IKKE reklame/annekakadu

Anneskiosk aka annekakadu.dk – er en og samme person. Jeg mødte hende for noget tid siden, da en dejlig veninde (strikke- og sytypen, som jeg selv) anbefalede mig at kigge ind på hendes blog.

Samtidig fandt jeg hende på Instagram. Det var den vej igennem, at jeg købte min første af hendes skønne, skønne stoftasker. Den taske kan bruges til alt mulige. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg har valgt, at min fine taske skal være til strikketøjet – men kun når jeg strikker i rosa eller grønne farver;-) Derfor er jeg nødt til at købe flere, så jeg kan strikke i andre farver, ikke?? Iøvrigt matcher min første projekt taske, mine nye solvogne…Hæ-hæ-hæ…

Anne laver mange fine ting og der er faktisk også nogle virkelig fine læderetui’er til strikkepinke m.m., som jeg gerne vil have fingrene i. Måske jeg skulle bestille til at give i gave også? God idé!

Man bliver altså let fristet inde på Annes blog – måske er det fordi hun tager nogle røvlækre billeder, at jeg fristes så let;-)

Nå, men Anne er mega kreativ og skriver samtidigt kanon godt om sit liv og sine passioner. Jeg følger hende begge steder og nu også på FB.

Hvis du, som jeg elsker smukke billeder af fine ting, så smut lige over til Anne og følg med de her steder. Hun fortjener det:-)

matcher mine nye solvogne

4 Comments

 • Anne

  Kæreste Tina . Tusind TAK for dine søde ord om min håndarbejde og blog. Jeg bliver helt forlegen og ydmyg over sp pæne ord fra dig der er en rutineret dygtig blogger. Af hjertet tak og skøn weekend til dig og din familie. KH Anne ( som også har holdt foredrag om autisme faktisk )

  • Tina Nymann

   Søde Anne:-) JEG er til gengæld vildt benovet over dig og din blog.
   Spændende at du også har autisme tæt på…måske vi kunne udveksle lidt erfaringer?

   • Anne

    Det kan du tro vi kan, alt efter hvilke vinker vi hver især har på det. Altid spændene at erfaringsudveksle og få udvidet sin viden Tina. Er det dine Børn /barn som har autisme ? Har ikke lige kunne finde det på bloggen her nemlig . KH Anne

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.