Spanien

Ferie i det sydspanske?? Malaga området? Vores hus udlejes!!!

Ferie i det sydspanske?? Malaga området? Vores hus udlejes!!!
P O O L E N

Ferie i det sydspanske?? Malaga området? Vores hus udlejes!!!

Vores lækre hus med den helt unikke udsigt udlejer vi hen over sommeren 2017 i nogle perioder, da vi jo som I alle ved, også har vores smukke skib “Susie” og hende kan vi jo ikke svigte, vel:-)?

Selvom vi har glædet os helt vildt til at få huset, så havde vi jo allerede mange planer for denne her kommende sommer og derfor har vi besluttet at udleje huset indtil vi selv har tid til at være der i længere perioder…

Hvis I har fulgt lidt med herinde har I måske allerede læst nogle af mine indlæg, som f.eks. dette, eller dette, eller måske dette fra vores ture ned til Bjerget og området, hvor huset alt ligger. Det er et fantastisk stille og roligt område uden ret meget turisme og hvor man stadig kan opleve smukke, smukke, hvide byer i bjergene og de lange strandpromenader og masser af hyggelige restauranter og ikke mindst det vidunderlige vejr:-)

Det er supernemt at komme dertil – book en flybillet til Malaga, book en bil til afhentning i Malaga Airport og kør østpå i cirka 25 minutter, så rammer I Torre del Mar og Algarrobo og så er det lige 10 minutters kørsel op på Bjerget og bingo – F E R I E!!

Skriv til mig på tinanymann13@gmail.com, hvis det er noget 😉

Ledige uger: 17-25 og 30-31 🙂

F E D T H U S
Ferie i det sydspanske?? Malaga området? Vores hus udlejes!!!
N E D F R A H U S E T V E J E N O G T I L P O O L O M R Å D E T
Ferie i det sydspanske?? Malaga området? Vores hus udlejes!!!
R E T F I N T, I K?
Ferie i det sydspanske?? Malaga området? Vores hus udlejes!!!
B L Å B L Å H I M M E L
M E R E H I M M E L R A N D O M A F T E N [instagram-feed

4 Comments

 • Anne

  Det ser så fint og mega lækkert ud, læste også dit indlæg om at I havde købt. Synes det ser ud til at være endt med det hus, som I i forvejen selv har lejet?
  Og bil dertil har I også allerede klaret! Så skal I vel rigtig på roadtrip for at få den med derned :). Omregistrerer i den så til ES plader dernede?
  Modigt at I lejer ud, vi lejer også vores lejlighed ud men jeg må indrømme jeg er lidt spændt på hvordan det skal forløbe.
  Vi er lige begyndt til spansk undervisning, så det er også lidt spændende om der fiser lidt mere ind på lystavlen 🙂
  (Sorry alle mine nysgerrige spørgsmål)

  • Tina Nymann

   Ja, det endte med det hus vi kender så godt og det har jo også sine fordele;-) Bilen fandt vi faktisk lige iden vi købte huset så det kunne ikke passe bedre…Vi kører den derned senere på sommeren og indregistrer den i Spanien, ja. Vi skal på roadtrip! Tænker vi slår en smut forbi Paris eller noget. Vi vil under normale omstændigheder IKKE udleje, men det er kun fordi huset allerede var udlejet i nogle uger hen over sommeren, at vi udsatte renoveringen til september og så kan vi jo ligeså godt leje det lidt mere ud.
   Jeg øver og øver og bruger app’en Mondly – det er supernemt og man kan øve sig allevegne;-)
   Jeg synes klart jeg lærer mest når vi er dernede, for så kan jeg bruge det dagligt….
   Jeg elsker ‘nysgerrige’ spørgsmål:-)!!

   • Anne

    Ja det er klart så ved man også endnu mere, hvad man køber. Jeg har det selv sådan at hvis jeg først er “faldet godt til” i et område, så har jeg svært ved at flytte mig derfra igen :).
    Nej kan godt se så kan man jo lige så godt fortsætte udlejningen. Vores lejlighed har heldigvis den fordel at der er 3 soveværelser, så det ene er låst af og kun vores privat. Det er rart nok med egen seng osv :). Og så kan vi stadig leje ud med plads til 4 personer.
    Rigtigt med sproget, man lærer det helt klart mest når man kan komme til at tale det. Må sige vores AOF kursus nok ikke kommer til at gi så meget. Det hele tager tid når man er ca. 8 på et hold…gaaaab. Men nu har jeg lige booket noget eneundervisning hos den der Berlitz sprogorganisation så det forventer jeg mig noget mere af.
    Hvert fald tillykke med huset, jeres udsigt ned over poolen og bjergene ser så flot ud!!

    • Tina Nymann

     Taaakkk!! Sprogskole er en god ide – det har vi også fået anbefalet af flere, som bor dernede, så hvis ikke jeg snart er flydende i spansk, så bliver næste step også eneundervisning;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.