Livsstil

Vi ku’ simpelthen ik’ styre os….

Vi ku' simpelthen ik' styre os....
K ä H L E R

Vi ku’ simpelthen ik’ styre os….forleden da vi var på tur til Viborg i anden anledning. Vi blev simpelthen draget mod forretningen med de allerlækreste ting og sager til boligen og kom til at købe virkeligt meget til det nye hus i Malaga:-) eller mere præcist så bestilte vi til senere levering, for vi skal jo først sådan rigtigt i gang med at sætte vore eget præg på huset engang i sensommeren, når det ikke er udlejet længere plus at nogle af de ting vi gerne ville have slet ikke er kommet i handlen endnu, fedt-fedt!

I kender jo alle Kähler vaserne og de andre lækre ting og sager derfra og har sikkert også allerede set de nye ting, som kommer i butikkerne her til foråret – noget er allerede ude og jeg ku’ dælme ikke styre mig, men købte tekande, vandkande, mælkekande, salt og peber sæt og lysestage og så videre….Derefter kom vi til sengetøjs afdelingen og her var vi simpelthen nødt til at købe nogle af de lækre Södahl design sengesæt og puder og sengetæpper så alt kan blive perfekt – bare vent til jeg kommer i gang med at dekorere og indrette dernede – det bli’r G O D T!!!!

Lidt til køkken og borddækning blev det også til fra andre mærker, som f.eks. nuance-scandinavia, som har den her megaflotte kobber vand karaffel, som jeg er helt sikker på vil klæde mit bord enormt:-) Så blev det også til håndklæder og lidt fint badeværelsestilbehør – igen Södahl, fordi det er så fint – IHHHH, hvor jeg glæder mig til at pakke ud!!! Nu skal jeg lige gennemgå listenigen, og skaffe mig et overblik over dagens indkøb inden jeg lukker ned og laver lidt mad til os.

Vi ku' simpelthen ik' styre os....
F L O R A D A N I C A
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
L Æ K K E R T T I L B A D E T
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
N Y D U G
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
P U D E R P U D E R
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
T I L G Æ S T E R N E
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
T I L V A N D
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
S ö D A H L
Vi ku' simpelthen ik' styre os....
Y E S!!!

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.