Livsstil

Kæmperos her fra Susie’s besætning til Skagen Havn

Kæmperos her fra Susie's besætning til Skagen Havn
Virvar af både og gummibåde og snore og alt muligt…

Kæmperos her fra Susie’s besætning til Skagen Havn. jeg er simpelthen bare nødt til at rose folkene som står for at hjælpe alle de mange sejlere som hvert år kommer til Skagen. De har ingen let opgave, overhovedet! Der er SÅ mange skibe, store som små, som alle skal have en plads anvist og som ankommer og afrejser på forskellige tider af døgnet. Det er et flydende puslespil, som en af de unge gutter sagde.

Jeg havde inde vi sejlede fra Marselisborg ringet til  Skagen Havnekontor og forhørt mig lidt om, hvor der mon var plads til os. Vores skib er pænt stort, så det er ikke alle steder de sådan lige kan have os med kort varsel, men de var jo friske og sagde at vi da bare skulle komme derop, så fandt de nok en plads – og det gjorde de. Vi ville gerne ligge i det første bassin, da der er mest roligt og knapt så mange både, men alligevel ligger man udenpå hinanden helt op til 8 både udenpå hinanden i flere rækker – et kæmpestort bølgende skibsdæk, hvor man må kravle og hoppe og springe for at komme til og fra borde, men det er jo en del af oplevelsen.

Efter de to første nætter fik vi plads helt inde ved kaj kanten, da vi var dem, i vores del af bassinent om skulle være der længst tid, dejligt, for så var det noget nemmere at komme i land med Bobo, som stadig skal på toilettet mange gange om dagen:-)

Kæmperos her fra Susie's besætning til Skagen Havn
Vores gummibåd test-sejles
Kæmperos her fra Susie's besætning til Skagen Havn
Skibe i alle størrelser ankommer døgnet rundt…
Kæmperos her fra Susie's besætning til Skagen Havn
Selv på kajen er der trængsel

Men de her havne-drenge som cykler rundt i Skagen Havn, de har altså bare styr på tingene og en kæmpe portion tålmodighed, for det er da ingen løgn, at ikke alle sejlerne er lige nemme at have med at gøre. Nogle har decideret ingen fornemmelse for andre sejlere og kører deres eget løb, mens andre er hensynsfulde og tålmodige og nogle igen er små-berusede. Alle blev hjulpet til UG+ og vi kan ikke rose nok, så hvis I engang sejler til Skagen i højsæsonen, så ring trygt til de flinke folk og jeg er sikker på at de også giver jer en rigtig god oplevelse:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.